Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves fiú vagyok. Eddig még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves fiú vagyok. Eddig még eggyetlen barátnőm sem volt. Nektek mikor volt az első barátotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nektek hány éves korotokba volt az első igazi "szerelem"? Csak mert a környezetemben is csomó haveromnak van már barátnője meg csókoloztak stb. És én mostanába nagyon sokszor belegondolok milyen jó lenne ha lenne mellettem valaki akit ölelhetek vigasztalhatok szerethetek stb. De még semmi se jött össze.:( Kort és nemet is irjatok! Köszi!
2015. febr. 27. 23:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Max. 17 vagy,ugyanmár,ne legyél ekkora "magyar"! Bocsi,de a pesszimizmus az kifejezetten magyar vonás,sajnos.Egyik expasim majdnem 18 éves volt,amikor először csókolózott és csúnya se volt-mások is mondták,hogy de helyes arca van-. Nekem 16 évesen volt az első kapcsolatom,barátnőmnek 20.Unokatesómnak 21 és ő is nő.
2017. márc. 30. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nyugi, én 19 vagyok, és nekem sem volt még senkim

19/L

2017. márc. 30. 23:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első csókom 18 évesen volt, az első barátnőm meg 19 évesen, és 5 és fél évig tartott.

Ennyi idősen ne írd le magad szerintem. :D

Jönni fog az, és pont akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Csak ne akard görcsösen.

2017. márc. 30. 23:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Úgy legyen
2017. márc. 30. 23:18
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem amíg azt sem tudod megjegyezni, hogy az "egy" az 1 gy, addig nem ennek kéne a legnagyobb problémádnak lenni.
2017. márc. 31. 00:31
 16/17 anonim ***** válasza:

14 évesen volt először barátom.

20/L

2017. márc. 31. 15:09
 17/17 A kérdező kommentje:
#15: sajnálom, hogy 14 évesen rosszul írtam, de ha már ekkora grammar náci vagy, legalább fogalmazz helyesen
2017. ápr. 2. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!