Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor fogom már végre elfelejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogom már végre elfelejteni?

Figyelt kérdés

hali..

3 éves kapcsolatom kb másfél hónapja lett vége, közös döntéssel és elég hülyeség miatt..

még most is nagyon hiányzik és nincs is kedvem semmihez..azóta nem találkozunk nem beszélgettünk le is tiltottuk egymást..

viszont, hogyha találkoznánk véletlen is akkor biztos, hogy ölelés.. megy a többi lenne a vége

bár elég lehetetlen, hogy találkozzunk a hétköznapokban, hisz kicsit messze lakik, én pedig ellenkező irányba járok iskolába

szerintetek? ötlet, tanács, akármi...?

19/F

2015. febr. 27. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egy 49 éves nő vagyok,a párom a barátnőmmel lépet le két hónapja .Azért merek gondolkozni a te párod fejével.Ha nincs senki az életébe,akkor még helyre hozható, talán.Keresd meg valahogyan,és mondd el hogy nagyon szereted.Ez a legtöbb nőnél azért be válik, ha érez irántad valamit is.
2015. febr. 28. 13:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy érek, viszont befolyásolták biztosan, barátnő vagy az anyja...

hát, hogy én felkeressem az sem ma lesz.. nem igen menne a büszkeségtől

2015. febr. 28. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Na láttod itt a probléma, néha félre kell tudni tenni a büszkeséget.
2015. márc. 1. 05:02
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Nem megy

2. Ha félretenném félek nem lenne a régi..

2015. márc. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!