Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kéne hogy. Mit csináljak? Nagyon rossz nélküle :' (
Egyszerűen nembírom tovább..legszivesebben meghalnék minthogy lássam mindennap ahogy röhög és semmibe veszi hogy ezzel mit okoz a másiknak. Nemis értem hogy miért hiszen ő szakított és mégis elvárja hogy tűrjem neki hogy rontsa el életemet. 3napja msnen szakított velem aztán megbánta..nemfogadtam vissza..másnap szembesülök a hírrel hogy amikor még velem járt meglátta volt csaját a mostani pasijával és megakarta verni csávót..nemelég az hogy suliba egésznap csajozik direkt előttem meg csinálja fejét hogy ő milyen jólérzi magát.még tűrjem is el. Iylenkor jön rá az ember hogy milyen is igazából a másik =/ nagyonfáj..gondolkoztam másik iskolán..de mivel ez 3.lenne idén inkább nem..de nembírom ki hogy ne sírjam el előtte magamat vagy ne lássa hogy milyen rossz ez nekem. Legszívesebben örülnék neki ha véletlen ő menne el suliból csakhát..ez lehetetlen..kiakar készíteni direkt. Ami már sikerült is =/ percről percre egyre rosszabb nélküle meg hogy így viselkedik velem. És ez egyre rosszabb lesz =/ semmi megbánást nemlátok rajta..olyanvidám mintha semmi nemtörtént volna,mintha valami nagyonjó hír érte volna..nembírom ki nélküle..nagyonrosszul esnek ezek hogy átnéz rajtam.mais mentünk egymással szembe ajtón és nem engedett előre csak bejött elém. Reggel ahogy bementem suliba ahogy meglátott csak röhögött és direkt hangosan mondott mindent hogy halljam. Azokat ölelgette akik járásnál is rosszul estek.és tudja hogy rossz nekem.és azért is csinálja =/ és még síráson is röhög. Hozzáteszem amikor még jártunk nemebszélhettem egy fiúval se mert megsértődött.még osztálytárssal se mert akkot egyből emgsértődik.pedig tudta/tudja hogy a világon mindennél jobban szeretem/szerettem.Tudom hogy nemkellene vele foglalkoznom és jobb lenne egy idő után..de..egyszerűen nemmegy.pedig sok pasival összejöhetnék.de valahogy mindenkibe őt keresném és becsapnám magamat is meg pasit is. Nemkell más még ha a helyén több 100an is állnak.Úgyérzem jobblenne elmenekülni az egész világ elől mert senki se bírja megérteni hogy milyen rossz..dehát az élet megy tovább.ki kell bírni hogy az akiért a világon bármit megtennél leszarja a fejedet nagyívből és nemfoglalkozik érzéseiddel..aki az elején a világot ígérte neked,hogy ő miylen más..és te elhiszed neki hogy igaza van sok csalódás után..és a végén mégis benne csalódsz a legnagyobbat=/ és ha látja rajtad hogy rossz direkt csinálja hogy mégrosszabb legyen..ellened uszítja fiú barátaidat..akik szintén leszarnak..meg pár lány is. Ok nélkül csinálja ezt, mégis nekem lenne rá okom. De nemteszem mert szeretem.inkább csak nézem hogy teszi tönkre életem napról-napra és csendben sírok..akár előtte. Szerintem ennél nincs rosszabb ha tényleg szeretsz valakit.egészbe az a rossz hogy osztálytárs. Csalódtam. Megint csalódtam. De nem baj, majd idővel jobb
lesz –mondogatom. De nem. Soha nem lesz jobb. Mire kiheverném az előző
csalódást már rögtön jön a másik. Mintha egy hülye körforgás lenne az élet. Mert
az is. Egy rohadt körforgás az egész élet. Megismersz valakit, megszereted,
csalódsz benne és szakítotok. Aztán megint megismersz valakit és kezdődik
előröl az egész. Azt mondják, hogy más vállán könnyebb a feledés. De nem
mindig. Megszereted azt a srácot is. És benne is csalódnod kell. Ez lenne az a
csodás, boldog élet amiről mások beszélnek? Mert szerintem ez nem a csodás
boldogság. Köszönöm de én ebből az életből nem kérek.
Bocsi hogy hosszú lett de muszáj volt kiírnom magamból :’(
Légyszi segítsetek hogy mit csináljak.
Köszönöm♥
persze.. könnyű írni h nézz át rajta...
Az lehetetlen..
Együtt érzek..
Annyival vagyok előrébb h én szeptembertől másik városba megyek suliba innen jó messzire... majd ott. =)
Sok sikert mindenhez. (=
Köszi..=/
De ez egyre rosszabb..egész hétvégén egyre durvábbakat írt ki msnre amiből lelehet venni h csajozik..hiába írok ki énis olyanokat egyre durvább=/
Nagyonrossz :'(
Én már most mennék másik suliba csak nemtehetem meg..=/
De jövőre lehet nekemis azlesz..
Szija, sajnálom, ami történt.
Nem muszáj átnézned rajta (először főleg nem) csak ne vedd fel, ha csinál ilyesmiket.. Tényleg próbáld meg lassan kizárni az életedből. Sokkal jobb lesz ez a srác egy rohadtul szemét alak nem érdemli meg azt se, hogy ránézz, ne add meg neki azt az örömöt, hogy még ki is készíthet. Am. pedig nem minden szakítás ennyire fájdalmas ne kenődj el teljesen. Mondjuk amit tanácsolnék, hogy előtte randizzatok többet és ismerd meg a srácot. Hátha már az elején kiderül hogy egy szemét (bocs, de sztem ezzel a neki mindent szabadott, de neked a fiúkhoz hozzászólni se hozzáállással már elég antipatikus..)Kitartás, drukkolok neked! (csak kiváncsiságból: hány éves vagy?:) )
16/n
szia. b.nőmml u.ez van, csak ő az ex pasiját utálja. a fiú leqrvázza, meg ilyeneket mond neki... ink nem sorolom.. :S
Egyébként, bocsi, h nem olavstam végig,c sak az elejét, de nagyon hosszú . :S
Köszönöm a tanácsokat ..=/
Aranyosak vagytok.(L)
16 :)
Hát már engem is ribancozik :S Sajnálom a bnődet..
sajnálom h ez történt de télleg ne vedd fel amiket csinál de ne is reagálj vissza ezzel csak örömöt szerzel neki hidd el ha nme veszed fel akkor ó jobban ideges lesz az elején lesz neház de egy idő után már megszokod h így viselkedsz vele.Legyél nő és miket írtok ki msn-re?
de ha gondolod segítek írj privit vagy itt írd le a dolgokat
17/F
Köszönöm :(
Háát csak 1hete amióta ez történt mindennap röhögő fejek+pirulós fejek+szív..meg holnap megyek buliba ahol ő is ottlesz. és suliba direkt mondja h mien jólesz..hát azt veszem észre h suliba ha énröhögök ő visszafogja magát. csak olyan rossz.ha nemlenne ilyen velem énse lennék..
Köszönöm szépen a tanácsokat. mindenkitől (:
Mostmár jobb valamivel mert kezdi észrevenni magáát
tegnap írtam ekkor 21:49 komment író:)
na végre kezd jobb lenni ha kell vmi írj nekem/nekünk mág mindig segítünk és az ajánlatom még mindig fenttartom
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!