Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség kéne hogy. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kéne hogy. Mit csináljak? Nagyon rossz nélküle :' (

Figyelt kérdés

Egyszerűen nembírom tovább..legszivesebben meghalnék minthogy lássam mindennap ahogy röhög és semmibe veszi hogy ezzel mit okoz a másiknak. Nemis értem hogy miért hiszen ő szakított és mégis elvárja hogy tűrjem neki hogy rontsa el életemet. 3napja msnen szakított velem aztán megbánta..nemfogadtam vissza..másnap szembesülök a hírrel hogy amikor még velem járt meglátta volt csaját a mostani pasijával és megakarta verni csávót..nemelég az hogy suliba egésznap csajozik direkt előttem meg csinálja fejét hogy ő milyen jólérzi magát.még tűrjem is el. Iylenkor jön rá az ember hogy milyen is igazából a másik =/ nagyonfáj..gondolkoztam másik iskolán..de mivel ez 3.lenne idén inkább nem..de nembírom ki hogy ne sírjam el előtte magamat vagy ne lássa hogy milyen rossz ez nekem. Legszívesebben örülnék neki ha véletlen ő menne el suliból csakhát..ez lehetetlen..kiakar készíteni direkt. Ami már sikerült is =/ percről percre egyre rosszabb nélküle meg hogy így viselkedik velem. És ez egyre rosszabb lesz =/ semmi megbánást nemlátok rajta..olyanvidám mintha semmi nemtörtént volna,mintha valami nagyonjó hír érte volna..nembírom ki nélküle..nagyonrosszul esnek ezek hogy átnéz rajtam.mais mentünk egymással szembe ajtón és nem engedett előre csak bejött elém. Reggel ahogy bementem suliba ahogy meglátott csak röhögött és direkt hangosan mondott mindent hogy halljam. Azokat ölelgette akik járásnál is rosszul estek.és tudja hogy rossz nekem.és azért is csinálja =/ és még síráson is röhög. Hozzáteszem amikor még jártunk nemebszélhettem egy fiúval se mert megsértődött.még osztálytárssal se mert akkot egyből emgsértődik.pedig tudta/tudja hogy a világon mindennél jobban szeretem/szerettem.Tudom hogy nemkellene vele foglalkoznom és jobb lenne egy idő után..de..egyszerűen nemmegy.pedig sok pasival összejöhetnék.de valahogy mindenkibe őt keresném és becsapnám magamat is meg pasit is. Nemkell más még ha a helyén több 100an is állnak.Úgyérzem jobblenne elmenekülni az egész világ elől mert senki se bírja megérteni hogy milyen rossz..dehát az élet megy tovább.ki kell bírni hogy az akiért a világon bármit megtennél leszarja a fejedet nagyívből és nemfoglalkozik érzéseiddel..aki az elején a világot ígérte neked,hogy ő miylen más..és te elhiszed neki hogy igaza van sok csalódás után..és a végén mégis benne csalódsz a legnagyobbat=/ és ha látja rajtad hogy rossz direkt csinálja hogy mégrosszabb legyen..ellened uszítja fiú barátaidat..akik szintén leszarnak..meg pár lány is. Ok nélkül csinálja ezt, mégis nekem lenne rá okom. De nemteszem mert szeretem.inkább csak nézem hogy teszi tönkre életem napról-napra és csendben sírok..akár előtte. Szerintem ennél nincs rosszabb ha tényleg szeretsz valakit.egészbe az a rossz hogy osztálytárs. Csalódtam. Megint csalódtam. De nem baj, majd idővel jobb

lesz –mondogatom. De nem. Soha nem lesz jobb. Mire kiheverném az előző

csalódást már rögtön jön a másik. Mintha egy hülye körforgás lenne az élet. Mert

az is. Egy rohadt körforgás az egész élet. Megismersz valakit, megszereted,

csalódsz benne és szakítotok. Aztán megint megismersz valakit és kezdődik

előröl az egész. Azt mondják, hogy más vállán könnyebb a feledés. De nem

mindig. Megszereted azt a srácot is. És benne is csalódnod kell. Ez lenne az a

csodás, boldog élet amiről mások beszélnek? Mert szerintem ez nem a csodás

boldogság. Köszönöm de én ebből az életből nem kérek.

Bocsi hogy hosszú lett de muszáj volt kiírnom magamból :’(

Légyszi segítsetek hogy mit csináljak.

Köszönöm♥

2010. febr. 13. 17:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ez olyan hosszúra sikerült h nem tok rá folyamodni h el olvassam sorry xD
2010. febr. 13. 17:53
 2/21 anonim ***** válasza:

sírok :'(

ugyanezt érzem. Ugyanez van velem is..

2010. febr. 13. 17:54
 3/21 anonim ***** válasza:

2. vok.

Ne nézz rá! Bármit csinál ne éreztesd vele h neki ez rosszul esik mert akkor csak jobban csinálja....

2010. febr. 13. 17:57
 4/21 anonim ***** válasza:
Csináld azt hogy nem törödsz vele,semmibe veszed és majd figyeld meg idegesiteni fogja miért nem tud téged felidegesíteni,várj egy kicsit kösd le magad mással és majd sirni fog utánnad meglátod aztán márcsak te döntöd el hogy visszafogadod-e vagy sem.Általában ez szokott történni hidd el ha nem törödsz vele nagyon felidegsíted és mindent elfog követni hogy felfigyelj rá!
2010. febr. 13. 18:01
 5/21 anonim ***** válasza:

gondolom nem vigasztal de elmesélem én h jártam

exem kollégista szerdán kidobott msn-en (amit egy gerinctelen dolognak tartok)csütörtökön elöttem sétáltak az ujj pasijával de jobban szerettem annál h odamenjek és beleverjek egyet a gyerek fejébe nemszóltam hozzá kikerültem volt annyi önuralmam

szerintem felejtsd el a srácot milliónyi jobb srác van aki szeretni fog nem ver át és nem lesz köcsög veled

bár hozzáteszem tudom h most ez fáj neked......

2010. febr. 13. 18:11
 6/21 anonim ***** válasza:
21F voltam
2010. febr. 13. 18:11
 7/21 anonim ***** válasza:
Az elkövetkezendő néhány hétben légy nagyon erős, ne mutasd ki az érzelmeid,ne lássák rajtad a suliban. Azért csinálja ezt ,mert nem engedted vissza. Nézz át rajta, légy vele közömbös és mindenkivel vidám. Vele is. Hamar rájön.. Aztán ha haza értél ,jöhetnek a könnyek.26n
2010. febr. 13. 18:27
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek..:(♥

De egyszerűen nembírok átnézni rajta :/

2010. febr. 13. 18:58
 9/21 anonim ***** válasza:
Hol a női büszkeség? hm? Butus vagy...olyan nincs, hogy NEM !!! ugyan így jártam, másnap már más csajjal volt és csókolgatta előttem, azt gondoltam meghalok, de nem mutattam ki, összebarátkoztam a csajjal és mindent elkövettem, hogy ne lássa, h fáj nekem...egyik buliban részegen oda jött hozzám és elsírta magát, h én nem is szerettem őt, és minden mosolyommal bántottam, kb ugyan azt érezte mint én..nem jobb az? hm? (ezek után ne kérdezd miért dobott ki, fogalmam sincs)
2010. febr. 13. 19:50
 10/21 A kérdező kommentje:

Milyen igazad van..én meg 3.napja itt szenvedek..:S

Köszi a választ :)

2010. febr. 13. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!