Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis es hiheto. Hogy naponta 2x nem megy a szex egy pasinak? Mi az oka?
Tudom hogy szeret.imad a parom
En vele imadom a szexet...szerinte kicsit nimfoman vagyok.nekem naponta 3x is menne...foleg amiota fogigatlot szedek.jobban kivanom...folyamatos kieleguletlenseget erzek.
Neki kicsit sok a napi2. Ezert lelankad vagy nem all fel neki
31eves.
Nos kerdeztem mar tole hogy mi bantja.azt mondja nincs baj. Csak nem tud koncentralni...en ezen felhuzom magam.mert nem ertem miert nem megy neku. A testemmel az alakommal.higieniammal nincs baj.
Az elejen gumival csinaltuk. Akkor azt mondta azert nem all fel neki neha meg lankad le mert gumival nem erez...meg tulnedvesedtem
Miatta ekkezdtem fogigatlot szedni. De igy sem okes.
Megcsalni tutira nem csal meg.
Rendszeri t ha elkezdjuk all neki.eltelik2perc es menet kozben lelankad. Hiaba minden...
Nagyon megalazo ez nekem. Masnal van ilyen.mit tegyek?
miattad van, mert te teljesen bediliztél, nyaggatod, agyalsz, gyanú is felmerül benned hogy megcsal stb. stresszelsz, s ha vele is ilyen stílusban beszélsz, vagy fenyegetőzöl hogy megcsalod nem is csoda, hogy nem tud teljesíteni. Itt a válaszod:
"Ot csak az bantja hogy ezzel nyaggatom es ettol stresszes lesz "
Azonkívül csak magaddal foglalkozol, látszik a hozzászólásaidből, önző vagy, követelőzéssel nem lehet megoldani a problémátokat. Az embered a stressz miatt nem teljesít és ha így folytatod akkor nem is fog, a vágyai is elmúlnak feléd.
Bmmm... Tegnap este O kezdemenyzett akkor en voltam faradt.
Mareggel bepotoltuk...allt neki el is elvezett:)
Nemreg megolelgettem...csokoloztunk ugy allt hogy dudorodott a nadragja:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!