Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok csinálni ha átmentek a barátotokhoz, aki ellenkező nemű? 16/f
Figyelt kérdés
Át fog jönni, de lehet hogy én megyek ahhoz a lányhoz, akivel még csak msn-en beszéltünk. Lassan 1 éve, de még csak most fogunk először találkozni.2010. febr. 13. 16:40
1/7 Beviz Elek válasza:
Van esetleg vmi terved is a kiscsajjal?:D
2/7 A kérdező kommentje:
Hát barátok vagyunk, de én eltudok képzelni többet is. Barátból is a legjobb.
2010. febr. 13. 16:46
3/7 anonim válasza:
én általában egy szál fszba rohangálok a házukba és a küszöbükre szrok
4/7 Beviz Elek válasza:
Hát ha messze lakik szerintem ne eröltesd. Ha nem... Találkozzatok többször is. Először sztem akkor semmi nyomulós dolog. Utána pedig a régi trükkök. Megnézünk 1-2 dvd filmet, megmasszírozzátok egymást. Vagy ami mindig beválik, az ágyon birkoztok. Hagyod magad, ha akar valamit, közel lesz a szája a tiédhez és nem mond nemet ha megpróbálod lekapni.
Esetleg korrepetáld valamiből. Nálam az is bejött.
19/f
5/7 Beviz Elek válasza:
Ne hallgass a szarósra, az értelmesebbje tartson össze :)
Már megint 3x-ra :D
6/7 A kérdező kommentje:
Messze lakik és találkozunk többször is.
2010. febr. 13. 17:17
7/7 Beviz Elek válasza:
Akkor rámozdulnék a témára és azokat csinálnám amiket a végére írtam. A legalapabb helyzetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!