Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nektek megjön, szeretitek, ha a barátotok jobban odafigyel rátok?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek megjött (3 hónapja vagyunk együtt,nem foglalkoztatott eddig a dolog),szóval ha nektek megjön szeretitek,ha cukik vagyunk veletek ?:D Több törődés ilyesmi ?2015. febr. 25. 20:53
11/11 anonim válasza:
én mindig szólok a barátomnak, ha épp megvan :) bár nagyjából már tudja, hogy mikor vagyok lányos korszakomban :D olyankor én is kicsit megváltozok, érzékenyebb vagyok, volt olyan, hogy pont akkor kaptunk össze amikor beteg voltam, és így utólag vettem észre, hogy te jó ég, mennyire felfújtam a dolgot :D ilyenkor tényleg elnézőnek kell lenned a barátnőddel. én szeretem ha olyankor kicsit kedvesebb (máskor is az), simogatja a hasam például :) esetleg néha meglepheted valami édességgel (máskor is meglepheted vele, ennek mindig örül az ember) mert összevissza zabálunk ilyenkor :D meg ne nagyon akarj kimozdulni vele olyankor, inkább csak maradjatok otthon, filmezzetek, had bújjon hozzád, simogasd a haját meg a hasát és máris szebbé teszed neki ezeket a szörnyű napokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!