Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nektek megjön, szeretitek, ha a barátotok jobban odafigyel rátok?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek megjött (3 hónapja vagyunk együtt,nem foglalkoztatott eddig a dolog),szóval ha nektek megjön szeretitek,ha cukik vagyunk veletek ?:D Több törődés ilyesmi ?2015. febr. 25. 20:53
2/11 anonim válasza:
Ez alap dolog lenne e nélkül is :)
3/11 anonim válasza:
Inkább húzódjon fedezékbe és bocsássa meg, ha hülyeségeket beszélek. :$
4/11 anonim válasza:
Valaki igen, de valaki meg úgy veszi, hogy sajnálod és ilyenkor nincs szükségük erre :D Simogasd a pociját, majd kiderül :) Nagy valószínűséggel azt mondja, hogy ez nagyon jól esik neki.
5/11 A kérdező kommentje:
3-as,igen ma pl. egész nap olyanokat szólogatott be,hogy csak néztem ki a fejemből,pedig ágyba reggelit is kapott :D
2015. febr. 25. 20:55
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ment a zöldpacsi! :)
2015. febr. 25. 20:55
7/11 anonim válasza:
A baratom sokszor eszre sem veszi, en meg nyilvan nwm moindom neki. Torodes legyen mindig,bde semmi extra. Szerintem a viselkedesen sem nagyon latszik hacsak ninca hasgorcs. Fzra h ha valaki emiatt extra banasmodot akar.
8/11 anonim válasza:
Mindig szeretem, ha cuki velem a barátom. :3 De amúgy nem igénylek extra több törődést olyankor, általában semmi bajom nincs.
9/11 anonim válasza:
Nekem általában úgy van minden alkalommal,hogy felkelek reggel és elkezdem érezni,hogy Megjött..elmegyek a wc-re és utána már is elkezd fájni a hasam.nem kell egy óra se és az osszes izmom annyira beáll,hogy olyan kemény mint a beton.olyan érzés mint ha megfeszitenéd az egyik az izmod és nem tudnád el engedni és ez tart 3-4 napig. Olyankor a párom mindig jön és megmasziroz,kérdezi,hogy hozzon-e valamit..persze erre nincs szükségem de jol esik tőle.általában oda fekszem az ölébe és pihenek,közben a combom vagy a derekamat nyomkodom mert úgy kevésbbé fáj. Bár mostanában a hasfájást az izomláz mellett nem is érzem.
10/11 anonim válasza:
Egyetértek az egyik válaszolóval, inkább csak nézze el ha hülyeségeket beszélek, ha piszkálódok vagy ha érzékenyebb vagyok a szokásosnál, ne vegye magára a dolgokat olyankor. Tök 'jó' hatással van rám az a pár nap...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!