Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felszínesnek számítok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínesnek számítok, ha csak olyan nőt tudok elképzelni komolyabb kapcsolatra, aki számomra csinos, szép arcú?

Figyelt kérdés
Kaptam már ezért az ismerőseimtől hideget, meleget, leginkább azt, hogy nem minden a külső, de én nem tudnék elképzelni egy ilyen kapcsolatot. Kell az, hogy tetsszen és az is, hogy a személyisége is rendbe legyen.
2015. febr. 25. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Más, ha valakinek túl magasak az igényei, és más, ha felszínes. Hogy kinek milyen nő tetszik, az egy adott dolog, amit szerintem nem lehet ésszel befolyásolni.
2015. febr. 25. 14:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem mondanám, hogy túl magasak az igényeim, tehát nem igénylem azt, hogy a barátnőmnek csakis barna haja és kék szeme lehet és x számú mellmérete legyen, csak azt hogy számomra szép legyen. Többféle nő tetszik, de igazából annyira nem tetszik olyan sok csaj. Gondolom ízlés kérdése az egész.
2015. febr. 25. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2015. febr. 25. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem alap, hogy olyat választunk, aki tetszik nekünk. Csak olyan férfiakkal ismerkedem kapcsolat céljából, akik tetszenek külsőre. Ha ezután a személyiség is rendben, a kémiai megvan, jó a pasi az ágyban, akkor lehet belőle kapcsolat. Viszont hiába néz ki baromi jól, ha egy unintelligens bunkó, akkor utána messziről elkerülöm.
2015. febr. 25. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!