Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egyedül fogok megrohadni, ha nekem csak a sportos csajok jönnek be?
Én is járok edzeni, de még sosem tapasztaltam ilyen mértékű kategorizálást soha.
Láttam pocakos csávót aki elvitte az edzőterem legszebb fittnesladyiét. Egyenesen az oltár elé.
És láttam kemény csávót is aki egy betévedt molett lánnyal haverkodott össze és végül járni is kezdtek (pedig neki be sem jöttek előtte a molettek).
Szóval az edzőterem egy külön közösség. Egy nagy család. (ahol eddigi én megfordultam). Lehetsz te ott kövér, molett, szálkás, kigyúrt... teljesen el vagy fogadva és ha látják, hogy becsülettel csinálod, akkor el vagy fogadva pozitívan vagy megítélve.
Itt néztem pár fitness modellt: [link]
Azért szerintem ezeknek a csajoknak is elég bőven olyan fazon, akin az átlaghoz képest +10 kiló izom van, nem pedig +20 vagy még több.
Csak azt nem értem, hogy komoly, hosszútávú kapcsolathoz miért ennyire csak a külsőségekre akarsz építeni? Nem mondom, alkalmi kapcsolatnál tényleg fontos(abb) a test, meg hogy bejöjjön első ránézésre a másik, de egy tartós kapcsolathoz azért nagyon sok más is kell, ott tényleg nem szabad csak a külsőt nézni.
Szerintem a kép alapján nem hogy nem vagy elég izmos, még talán kicsit túl sok is vagy, szerintem ennyi már bőven elég! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!