Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet olyankor tenni, ha kicsit beteg vagy Valentin napon? :S:S
Megfáztam, és fáj a torkom.barátommal 1 hete taliztunk, mert sítáborban volt.ezek ellenére mégis nekem sikerült megfázni.mit tehetnék másfél nap alatt hogy elmúljon a torokfájásom?nem akarom ráragasztani, de megcsókolni meg akarom :(.
2/mit tennétek akkor, ha ti vesztek a párotoknak ajándékot de ő nem? XD...őszintén, ettől parázok még a legjobban XD....
köszi a válaszokat :)
15L..(15F is)
egyél mézes kenyeret, citromos tea, strepsils, hagyma...én ezt szoktam ha meg vagyok fázva. ha meg te veszel neki, de ő nem vesz, szerintem az nem gáz, vagyis én nem érezném magam szarul.
amúgy valentin nap holnap lesz? azt hiszem 14, de nem vagyok benne biztos.
enis megvagyok fazva, meg faj a torkom 2 napja.
forró tea(ugy hogy alig birja a torkod), meg méz... sokszor.
2-3 nap mulva el is tunik.
Én is ilyen helyzetben vagyok,csak nincs barátom.
Nézd,én nem azért veszek valakinek ajándékot,hogy én is kapjak.
Egyyébként vegyél Tantum Verdét és orrcseppet a patikában.Én is így ébredtem ma,fáj a torkom,folyik az orrom.Vettem Tantum Verdét egyet már el is szopogattam és már sokkal jobb a torkom.Csak ajánlani tudom.
Ezenkívül igyál sok teát,frissen facsart narancslevet és pihenj!
nem azért adok ajándékot, hogy kapjak.azért mert szeretem:)
ööh 14én van Valentin nap XD
jah és őszintén én hülyeségnek tartom XD. felesleges... de am nem azért kérdezem mert annyira fontos hogy "Valentin nap..." ígyis úgyis taliznánk , és akkor is megkérdezném hogy mit tehetek hogy jobban legyek :) egyébként köszi a válaszokat :) most pedig megyek gyógyulni xD
Szedj C-vitamint.
Ne kell feltétlenül smárolnod vele, öleld meg, akkor tuti nem fog tőled semmit elkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!