Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondja hogy az Imagine Dragons az szar. Igaza van szerintetek?
Figyelt kérdés
Már kezd belőle elegem lenni,hogy Calvin Harris-t hallgat,és ez fordítva is igaz(mármint hogy amikor én hallgatok Imagine Dragons-t. Meg amikor Ellie Gouldingot hallgat,akkor féltékeny leszek. Ezen hogy lehetne változtani?2015. febr. 24. 19:04
1/13 A kérdező kommentje:
* (mármint hogy amikor én hallgatok Imagine Dragons-t.)
2015. febr. 24. 19:05
2/13 anonim válasza:
A világ első számú problémája...
4/13 anonim válasza:
Nem mindenkinek egyforma az ízlése. Ez olyan megszoksz, vagy megszöksz helyzet.
Amúgy én is szeretem az imagine dragons-t
20/F
6/13 anonim válasza:
Hallgassatok inkább mindketten Scar Symmetry-t!
8/13 anonim válasza:
Hagyjátok a fenébe ezeket.Énekeljetek inkább népdalokat egymásnak.Az ezerszer többet ér mint az említett zenék.
9/13 opened paradise válasza:
Aki Calvin Harrist hallgat,az egyébb aljasságokra is képes.
Egy időben a Viván napi 100x ment a Summer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!