Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs gyakorlatilag egyetlen ilyen lány sem?
Az utóbbi időben elég sokat ismerkedem
lányokkal. Randiztam mostanában gimis,
egyetemista, fiatalabb, idősebb, valamint
külföldi lánnyal is. Mindenkinél
ugyanazt tapasztalom, hogy szeretnek
bulizni, piálni stb... Miért nincsen olyan
lány, aki csinos, jól néz ki, nem bulizni
járogat, érdeklik a világ dolgai,
okos,művelt és vevő a romantikára?
Régebben én is sokat jártam bulizni de
már kinőttem ebből. Most ott tartok,
hogy sokkal jobban meg fog egy lányban
az, ha szeret tanulni, könyveket olvasni,
mint ha diszkóba járna. Nem
panaszkodni akarok, mert tudok
barátnőt találni, de olyan lányt nem
tudok mint akit jelemeztem. Másoknak is
van ilyen élménye a lányok kapcsán?21f
Na jó komolyan nem értem.. Mi a jó édes francért probléma az, ha valaki nyitottabb és eljár néha kiereszteni a gőzt a barátokkal. Attól, hogy valaki szeret bulizni, még tanulhat jól, lehet művelt és lehet ugyanúgy romantikus is..
Akikről te beszélsz azok a szobájukban kuksolnak azért nem találod őket. Nézd semmi bajom a csendes csajokkal, sokat ismerek, de azok is kimozdulnak néha szórakozni és mindegyik értékes ember. Annyira fekete-fehéren látják az emberek a dolgaikat, hogy az már szánalmas.
Ezért nem találsz te senkit, mert álomvilágban élsz. Egy személyiség többrétegű, amit jó esetben meg akarsz ismerni és ne néhány kitalált baromság miatt osztályozd az embereket 2 csoportba.
82%-osnak:
Én már láttam bulizó lányokat nem is egyszer, rendkívül közönségesen és vulgárisan beszélnek/viselkednek, ami számomra, és sok más srác számára is elfogadhatatlan! Ezek az iszogatások, bulizgatások már jóval túllépik a normálisnak nevezhető kereteket! Mindenki szeme láttára a járdán végzik el a dolgukat, köpködnek, hangosan röhigcsélnek! Ez egyáltalán nem normális!!
Nézd utolsó, vannak ilyenek is persze, sose tagadtam. Én bevallom szeretek inni társaságban és voltam már nagyon kész is. Szerencsére iszonyat jól bírom az alkoholt így meg tudok inni annyit ami 3 emberre elég, DE tudok mértéket tartani, hogy 2 lábon haza tudjak menni.
Nézd én is értékes csajokat keresek. Nem is volt emiatt még normális kapcsolatom, de adok egy tippet. Ha látsz egy olyan lányt, aki bunkó és elfogadhatatlan módon viselkedsz.. remélem nem lepődsz meg a válaszon : de magas ívből lesz*rod. Hülyéből mindig is több volt elkerülhetetlen, hogy olyannal találkozz, amivel nem szeretnél.
Az baj tudod, hogy ezzel a fekete-fehér látásmóddal egy csomó lehetőségtől fosztjátok meg magatokat. Mindenki csinál olykor-olykor baromságokat köztük jómagam is, de ez még nem elítélendő.Viszont ez nem egyenlő azzal amit te leírtál, remélem érted mire akarok kilyukadni. Aki bunkó és idióta azzal nem foglalkozol, aki meg értékes arra érdemes időt és energiát szánni. Mindent lehet intelligens és értelmes keretek közt művelni innentől kezdve felőlem valaki járhat szórakozóhelyekre is minden héten, ha az jólesik neki.
Hogy érted azt, hogy megzakkan? Nézd megértem, ha valaki nem szereti az alkoholt és nem szimpatizál vele.. de azért ne éljünk már hülyeségekkel együtt.
A volt barátnőm pl. szívbaj nélkül meghúzta az üveget, de ő se zakkant meg tőle így nem értem miről beszélsz. Aztán ő tényleg olyan csaj volt, akiért minden pasi összetette volna a két kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!