Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi nem ajándékoz 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem ajándékoz 3 hónap együttlét után (se karácsony, se Valentin nap, se hófordulók) még egy szál rózsát se, attól még lehetnek komolyak a szándékai? 20/L

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem vagyok anyagias, és nem várom el, hogy lehozza nekem a csillagokat. Csak mondjuk jól esett volna ha egy szál virágot kapok Tőle Valentin napra, (pedig azt mondta venni fog nekem valamit) vagy ne sarkítsuk ki, még akár az udvarlás idején.. De semmi. Én vettem neki Mikulásra is, Karácsonyra is, az első hófordulónkra is, meg volt már h csak úgy megleptem egy tábla csokival.

Amennyiben tettekben mérjük a dolgokat, viszont semmi gond nincs, az érzelmeiről is mindig beszél. Csak ez egy kicsit zavar, de felhozni meg nem merem neki, nem akarom se megbántani, se azt, hogy azt higyje pénzéhes vagyok vagy bármi.

2015. febr. 23. 17:13
1 2
 11/11 PearlDiver ***** válasza:
Mindenkinek más mértékben játszanak szerepet az életében a szeretetnyelvek. Láthatóan neki az ajándékozás egyáltalán nem ösztönös, cserébe másban, pl minőségi időben, szívességekben meg jó. Nyugodtan tárgyaljátok ezt ki, így jobban megérthetitek egymást, és jobban tudtok hangolódni egymás nyelveire is.
2015. febr. 24. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!