Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bele menjek ebben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bele menjek ebben?

Figyelt kérdés

Egy 13 éves lány vagyok, aki már több mint egy éve egy 16 éves fiú barátnõje... Nagyon szeretem, és õ is engem ( legalábbis elmondása szerint.) Õ már elég régóta vár arra, hogy testi kapcsolat is legyen közöttünk, de eddig én elzárkóztam effelõl. Mostanában azonban megint aktuális lett ez a téma... Valójában én is akarnám, de képtelen vagyok a döntés meghozására. Nem tudom mi lenne a helyes. Persze ilyen

fiatalon én sem támogatom az ilyenfajta együttlétet, de a mi kapcsolatunkat elég erõsnek érzem hozzá, no meg teljesen megbízom benne és tudom, hogy nem használna ki. Ezektôl eltekintve viszont én tényleg nagyon gyerek vagyok még ehhez. Ezt õ is megérti, de én meg tudom, hogy igényelné. Nem akarom elveszíteni a habozásom miatt.

Nos ti mit javasoltok? Ne zárkózzak el a dologtól, vagy pedig várjak még vele?

2015. febr. 11. 22:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12 évesen ?XD A kis pedo ....
2015. febr. 11. 22:34
 2/18 anonim ***** válasza:

Áh még egy évet mindenképp várjatok a valódi szexhez!

Ha nagyon igényli akkor orál..

3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális 13 éves fel sem tesz magának ilyen kérdést, remélem ezzel segítettem ;)
 4/18 anonim ***** válasza:
Hmm...akármit is teszel (valószínű nem ránk fogsz hallgatni) szóval gondolj bele meg fogod-e bánni vagy sem. És abba is hogy a gyerekednek jó példa lesz-e majd ha megteszed.
2015. febr. 11. 22:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem szerencsére nem az, csak többre értékeli a belsõ èrtékeket, mint a kort.
2015. febr. 11. 22:36
 6/18 anonim ***** válasza:
Várj még vele. Csiklandozni szabad egymást, kis simi, csók belefér, de nagyon bánnád később, ha ennél többet is engednél most.
2015. febr. 11. 22:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Persze tudom, hogy ez valahol nem normális... és nyilván én sem vagyok az, de nagyon is adok a véleményetekre!
2015. febr. 11. 22:38
 8/18 anonim ***** válasza:
A fogalmazásodból ítélve, Te legalább tisztában vagy a dolgokkal és reálisan látod a dolgokat. Szerintem is legalább 1 évet várjatok, bár a szexnek van olyan oldala is ami nem a közösülésről szól... (ez talán egy alternatíva)
2015. febr. 11. 22:52
 9/18 anonim ***** válasza:
ha te is akarod ,mond neki hogy legyen óvatos ,nehogy bántson téged .oszt adjad neki
2015. febr. 12. 10:23
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2015. febr. 12. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!