Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele menjek ebben?
Egy 13 éves lány vagyok, aki már több mint egy éve egy 16 éves fiú barátnõje... Nagyon szeretem, és õ is engem ( legalábbis elmondása szerint.) Õ már elég régóta vár arra, hogy testi kapcsolat is legyen közöttünk, de eddig én elzárkóztam effelõl. Mostanában azonban megint aktuális lett ez a téma... Valójában én is akarnám, de képtelen vagyok a döntés meghozására. Nem tudom mi lenne a helyes. Persze ilyen
fiatalon én sem támogatom az ilyenfajta együttlétet, de a mi kapcsolatunkat elég erõsnek érzem hozzá, no meg teljesen megbízom benne és tudom, hogy nem használna ki. Ezektôl eltekintve viszont én tényleg nagyon gyerek vagyok még ehhez. Ezt õ is megérti, de én meg tudom, hogy igényelné. Nem akarom elveszíteni a habozásom miatt.
Nos ti mit javasoltok? Ne zárkózzak el a dologtól, vagy pedig várjak még vele?
Áh még egy évet mindenképp várjatok a valódi szexhez!
Ha nagyon igényli akkor orál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!