Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy iszonyat büdös a szája néha?
Hát ez tényleg kényes kérdés, de ilyen tekintetben ő sem figyel a te érzéseidre. Voltam én már kétes szájhigiéniájú férfival, és tök kellemetlen volt neki megmondani, hogy mosson már többször fogat... persze megsértődött, pedig nagyon óvatosan közöltem vele. Ugyanígy megsértődött azon, hogy felajánlottam, hogy elmegyek vele vásárolni, mikor leszakadt róla az amúgy egyedóliként hordott ocsmány cipője, pedig nem volt leégve.
Ja és akkor már jártunk kb 2 éve...
Szülinapjára vegyél tictacot, rágót meg fogkrémet. Ezzel csak leesik neki, vagy simán mond meg neki.
Akár hogy szépíted nem lesz jobb, csak azért ne úgy hogy ,, hallod, neked rohad a pofád vagy mi?'' valamilyen szinten azért emberhez méltóan mond el neki.
Igen. Valoban a rossz fogazattól is lehet. De lehet Reflux is.
Hogy lehet ezt finoman közölni? ...........
Ez betegség miatt is lehet, azért ennél beszélhetnél róla szebben. Sőt, a kapcsolatok 90%-a a kommunikáció hiánya miatt megy tönkre. Nos, ha egy ilyet nem tudsz neki megmondani (nem úgy, hogy fúj de büdös a szád, vegyé' mán be egy rágót), akkor mi lesz később, az igazán nagy dolgoknál?
az én barátomnak is az néha, és megkérem, hogy vegyen be egy rágót, vagy egyen valamit (ha sokáig nem eszik valaki, attól is lehet ez) és kész.
Ahogy leírtad. Büdös a szád.
Mosson fogat. Ha nem segít. Fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!