Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeretem még? Vagy most mi van?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit kezdetben nagyon szerettem, helyesnek tartottam és odavoltam érte, de azóta hónapok teltek el és már ott tartunk, hogy megkérdezte miért nem mondjuk ki, hogy együtt vagyunk. Én meglepődtem magamon hiszen eddig akartam, de most nem tudtam rámondani egyértelműen egy igent. Azon gondolkodom, hogy szeretem e még egyáltalán mert mostanában kicsit unom magam mellette és már nem csüngök úgy a szavain mint régen. Kezd megtörni a varázs és már azon is elgondolkodom néha, hogy mit láttam benne helyesnek (bár ebben a barátnőim is hibásak mert folyton azzal piszkálnak, hogy jobbat is kaphatnék és, hogy ne érjem be vele. Nem csúnya szerintük csak annyira nem is helyes és nekik nem jön be.) Szóval mostanában ezen töröm a fejem. Az a baj, hogy ha elengedném tudom, hogy nagyon hiányozna. Szerintetek mit kéne tennem? Nem akarok ebben a gondolkozós fázisban megragadni, de már legalább 1 hónapja halogatom a válaszom emiatt:( 17/l2015. febr. 22. 21:27
1/3 anonim válasza:
Ne halgass a barátnőidre! Ez nem az ő életük, hanem a tied. Majd ők olyat választanak, amilyet akarnak. Ha neked ő kell, akkor legyél vele! :)
2/3 anonim válasza:
Ó hát a kinézet közel se minden. De ha unod magad vele akkor nem sok értelme lenne a kapcsolatnak.
3/3 anonim válasza:
Ne hagyd h masok döntsenek helyeted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!