Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondoljak ezt?

Figyelt kérdés

Elegem van hogy a csaladom azt gondolja hogy nem volt meg baratnom csak azert mert nem beszelek nekik ilyenekrol. Meg en nem hozom haza a lanyokat bemutogatni es igy azt gondoljak nem volt meg baratnom. Es neha meg szova is teszik. A lenyeg hogy azt gondoljak nem volt meg baratnom es ez miatt kezdem luzernak erezni magam. De most nincs is baratnom akit betudok mutatmi nekik meg kinos lenne ez szamomra. Mit csinaljak szerintetek? De gondolhatnak hogy volt mar tobb kapcsolatom is 20evesen.

Szerelmes vagyok egy lanyba. Ha vele ossze jonnek a dolgok akkor majd ot haza hozom. De addig is mit csinaljak?

2015. febr. 22. 20:50
 1/3 anonim válasza:
Mond el nekik, hogy több megértésre vágysz: húsz évesen nem lenne kötelező bemutatni otthon egy lányt. A magánszféra az magánszféra... De a család helyébe is képzeld el magad: azt gondolják, hogy majd ha lesz barátnőd, bemutatod nekik, mert azt úgy illik. Beszélj velük, hogy te csak nyugiban akartál az eddigi lányokkal lenni. Ha szeretnek, hisznek neked és megértők lesznek. ;)
2015. febr. 22. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj velem 15 évesen volt ez. De közben nekem már volt barátnőm még sem mutattam be. Hogy miért nem? Mert általában a férfiak azt viszik haza , akivel komolyan gondolják. Kit érdekel ki mit gondol? Mellesleg van egy haverom ő is 20 éves. Folyton dicsekedik hogy ilyen olyan csaja van. Közben még egyet sem vitt haza és én sem láttam még nővel. Anyával egyszer sörözés közben pont azt beszéltük hogy a fia meleg.
2015. febr. 24. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de a helyesírásod siralmas, illetve tele van ismétléssel, ezeken először is változtass. Mellesleg nem mindegy a véleményük ? Megmondod, hogy volt és kész, ha nem hiszik el akkor nem tudsz ellene mit tenni, le kell tojni az ilyet. A hazahozással is vigyázz, mert lehet, hogy a szülők elkezdenek a lánnyal beszélni és nekik is felhozzák, hogy nem volt még kapcsolatod meg ilyenek. Szóval nehéz ügy, de hajrá...
2015. febr. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!