Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim szerint a társadalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim szerint a társadalom felső rétegéből kéne lányt találnom, mivel gazdagok vagyunk. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mindent rám akarnak erőltetni... Már kezd elegem lenni. Ők lenéznek mindenkit aki nem elég tehetős. Én viszont nem vagyok ilyen.
2015. febr. 22. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már a szüleid döntsék el, hogy milyen lányt találsz.
2015. febr. 22. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogadj meg egy tanácsot. Mindig a saját érdekeidet nézd, ne a társadalom (itt helyettesítsd be a szülieddel) elvárásait. 14/f
2015. febr. 22. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyat válassz, akivel boldog vagy és kölcsönösen megértitek egymást. (Én diplomás nő vagyok, de nem érdekel, hogy a másik fél diplomás-e, a papír még nem jelent egyenes utat a megélhetéshez...)

Annyi alapja van a szüleid hozzáállásának, hogy általában az azonos háttérrel rendelkezők megértik egymást, és egy szerényebb körülmények közül jövő nő hajthat a pénzedre is (ugyanakkor egy gazdag is lehet annyira kapzsi, hogy neki semmi se elég...). Lehet, hogy még nekik is voltak rossz tapasztalataik, mielőtt összejöttek (esetleg rákérdezhetnél az ő fiatal éveikre, korábbi kapcsolataikra). De ha szem előtt tartod, hogy jól ismerd meg a másikat egy komoly kapcsolathoz, ki tudod szűrni a nem megfelelőket.

2015. febr. 22. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Te szent kardántengely. Ilyen hozzáállás kb. 100-200 éve volt. Magad dönts, hogy mit akarsz, ne másnak felelj meg! Nem muszáj továbbvinni a szülői életszemléletet.
2015. febr. 22. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát most így belegondolva a tehetősebb, ámde értelmesebb srácoknak sincs könnyű dolguk. Gondolom ők sem akarnak kifogni egy pénzre éhes cafkát, aki csak azért van velük, hogy lehúzza őket.
2015. febr. 22. 18:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem a fizetés számít, hanem az érdeklődési kör, és a műveltség. Nyilván egy 8 elemit végzett ember nem jön ki egy orvossal. Viszont egy tanár meg egy orvos igen, pedig a dokinak lehet, hogy magánrendelése van 10.000 ft-os órabérrel, a nő meg nettó 80-at keres havonta.
2015. febr. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!