Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lehet lefeküdni az új pasiddal hogy ne gondolja hogy könnyű vérű vagy?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 17:46
1/16 anonim válasza:
amikor akarsz, nem tudod megtagadni önmagad, ha korán akarod akkor valld be magadnak hogy könnyűvérű vagy
3/16 anonim válasza:
amikor megismerkedtek az eső beszélgetés után! már lehet is kufircolni.
jaj ne viccelj!!!! amikor akarsz kis ribanc!
hanyadik 10 12
4/16 anonim válasza:
már alig várod MI?? HÁT KEFÉLD SZÉT!
5/16 anonim válasza:
Amikor mindketten ugy erzitek ,hogy jo,Nincs erre pontos ido kiirva.
6/16 anonim válasza:
mi aznap egész este csináltuk, mikor megbeszéltük, hogy járunk. és nem gondolom könnyűvérűnek. szerintem értelme sincs várni
8/16 anonim válasza:
Nem tartom magam ribancnak, de én elég hamar be adtam a derekam. Ez nem is jó kifejezés, letéptük egymás ruháját :D Nagyon nagy volt a szexuális feszültség köztünk. Hát ez van, ha egy nő egy igazi férfival találkozik ((:
9/16 anonim válasza:
Neked más kell megmondja mennyi idő után fekhetsz le a pasiddal?Mindenkinek magánügye!!!Akkor amikor akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!