Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijedt meg sok férfi az összeköltözéstől? Eröltetni gondolom nem célszerű
Nem ilyedünk meg, csak ha valami jól múködik úgy ahogy van akkor azt nem szeretjük bolygatni.
Amúgy meg persze nem kell erőltetni, csak rosszabb lesz.
köszi a választ.
Mi csak 5hónapja vagyok együtt a párommal, és minden este együtt alszunk-olyan mintha együtt laknánk.
De nagyon szeretnék összeköltözni vele, csak sajnos még nem állunk úgy anyagilag.
Én eröltetni később sem akarom. Nem akarom elijeszteni
hát, azért mert a legtöbb nő igénytelenné válik ha összeköltözik a párjával. már nincs meg a kihívás, és mivel úgyis együtt vagytok minden nap, a szexet is elhalasztod másnapra amitől csak ritkább lesz.
ameddig külön laknak ha egy csaj átmegy a barátjához akkor kicsípi magát, felvesz vmi csinos cuccot, meg úgy általában, azért megy át h csináljanak vmit (és nem csak szexre gondolok, de arra is)
ha viszont együtt laknak, akkor a nőt már nem érdekli a pasi és mindketten csak a saját dolgaikkal törődnek, a csaj meg szüleivel meg a barátnőivel dumál naphosszat meg a tvt/sorozatokat nézi. a kevesebb intimitás melett gyakoribb lesz a veszekedés mert az együttélés egy csomó problémát hoz előtérbe, főleg azoknál, akik anyagilag nem milliomosok.
egyébként ez ugyanígy igaz a férfiakra is, csak te most azt kérded, miért ijedünk meg :)
erőltetni csak akkor erőltesd ha magadat is tudod erőltetni, hogy ne legyél ilyen mint amit leírtam. sajnos a nők 90%-a ilyen lesz az összeköltözés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!