Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire kikészülök, ha barátom a szokásos helyett ma nincs velem?
hat el kell fogadnod hogyvannak neki is baratai...biztosan te is szoktal a baratnoiddel bulizni...
tudom hogy ha szereted minig vele akarnal lenni ...de ne lancold magadhoz es ne titsd meg neki a baratait mert az nem jo...
ha pedig eljon hozzad orulj neki hogy legalabb akkor ott van...egy estet kibirsz nelkule...menj ki te is a baratnoiddell..
Nem normális egyáltalán :))
Ha ráakaszkodsz, tehernek fogja érezni a kapcsolatotokat, és ott fog hagyni előbb-utóbb. Minden embernek szüksége van arra, hogy néha egyedül vagy a barátaival legyen.
Foglald le te is magad valamivel, biztos vannak barátnőid, menj el hozzájuk egy jó kis dumcsira, vagy találjatok ki egy klassz programot.
Én is így vagyok. Mi minden napot együtt töltünk, Pesten együtt élünk, gondolhatod milyen nekem hazajönni egy vagy két napra hetenként, ha ő nem tud a munkája miatt.
Amúgy ez furcsa, mert az előző barátomat ugyan szerettem, de nem tudtam elviselni, ah egyhuzamban 2 napnál többet töltöttünk együtt. A mostaniról meg sosem szállnék le :D Azt hiszem szerelmes vagyok :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!