Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ennyire kikészü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire kikészülök, ha barátom a szokásos helyett ma nincs velem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a barátaival szeretne ma lenni, egy srácos estét tartanak náluk. Úgy szoktunk együtt lenni, hogy péntektől vasárnapig, hét közben nem tudunk találkozni. Így hogy ma velük lesz csak holnap DU jön át. Nagyon nehezen kezelem ezt a dolgot, és nagyon rossz, hogy későbbtől leszünk együtt. Hogy tudnék változtatni magamon? Hogy ne függjek ennyire tőle és ne érezzem magam rosszul azért, mert kb. 3-4 (vagy ritkábban) havonta egy estét velük tölt? (Szoktak találkozni hét közben ritkán átmennek hozzá 1-2 órára, de ez, hogy mind a hárman összeüljenek nagyon ritka.)
2010. febr. 12. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hat el kell fogadnod hogyvannak neki is baratai...biztosan te is szoktal a baratnoiddel bulizni...

tudom hogy ha szereted minig vele akarnal lenni ...de ne lancold magadhoz es ne titsd meg neki a baratait mert az nem jo...

ha pedig eljon hozzad orulj neki hogy legalabb akkor ott van...egy estet kibirsz nelkule...menj ki te is a baratnoiddell..

2010. febr. 12. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális egyáltalán :))

Ha ráakaszkodsz, tehernek fogja érezni a kapcsolatotokat, és ott fog hagyni előbb-utóbb. Minden embernek szüksége van arra, hogy néha egyedül vagy a barátaival legyen.

Foglald le te is magad valamivel, biztos vannak barátnőid, menj el hozzájuk egy jó kis dumcsira, vagy találjatok ki egy klassz programot.

2010. febr. 12. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Te is kösd le magad ilyenkor valamivel,nyugodtan elmehetnél a barátnőiddel valamerre,egy szava sem lehetne senkinek.Kicsit legalább Te is kieresztenéd a gőzt.Ne fojtsd meg a barátodat a ragaszkodásoddal,csak éreztesd Vele,hogy fontos Neked,és szereted,de azért meg is tudsz benne bízni.
2010. febr. 12. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam a kapcsolatunk elején. Most már a 7. évnél azért kicsit visszavettem magamból. Szerintem ez függ attól is hogy hány éves, milyen érett az illető.
2010. febr. 12. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, és irod is hogy 3-4 havonta vagy ritkábban van ilyen. Szerintem ez abszolut belefér, és legalább nem kocsmába jár, és nem discoba. Használd ki, hogy nincs ma veled, és készülj fel a hétvégére, úgyis Valentin nap lesz, készits neki valami meglepetést.
2010. febr. 12. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok. Mi minden napot együtt töltünk, Pesten együtt élünk, gondolhatod milyen nekem hazajönni egy vagy két napra hetenként, ha ő nem tud a munkája miatt.

Amúgy ez furcsa, mert az előző barátomat ugyan szerettem, de nem tudtam elviselni, ah egyhuzamban 2 napnál többet töltöttünk együtt. A mostaniról meg sosem szállnék le :D Azt hiszem szerelmes vagyok :$

2010. febr. 12. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!