Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más hogyan küzdi le a "kisördö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogyan küzdi le a "kisördögöt"? Belenéztek a párotok telefonjába?

Figyelt kérdés

Én nagyon bizalmatlan vagyok a párommal szemben, pedig sosem adott okot arra hogy ne bízzak benne.

Tegnap este amikor elment fürdöni otthagyta mellettem a telefonját.

Annyira nehéz volt lekűzdenem a vágyat hogy belenézzek az üzeneteibe stb.

Végül nem tettem.

Betegesen félek a megcsalástól.

Előfordult már, hogy a laptopját hagyta előttem belépve a közösségi oldalán, ott belenéztem az összes üzenetébe. Nem találtam semmi gyanúsat...

csak ugye a kíváncsiság...

Csajok, ti szoktatok turkálni?

2015. febr. 21. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én mondjuk fiú vagyok, de én is belenéztem egyszer az exem Facebook üzeneteibe. Addig tartott a kapcsolat körülbelül, mert olyan dolgokat találtam, amit nem kellett volna.
2015. febr. 21. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Bennem nincs ilyen kisördög, mert úgy gondolom, nincs okom a bizalmatlankodásra.

Ha ok nélkül vagy bizalmatlan, akkor lehet, hogy magadat kéne felülvizsgálnod, mert így állandó félelemben élhetsz és ez tönkre vághatja a lelki békédet és a párkapcsolatodat is.

2015. febr. 21. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Azonnal kirúgnálak.
2015. febr. 21. 14:08
 14/16 anonim ***** válasza:

"Betegesen félek a megcsalástól. "

Nyugi,meg fog csalni! Pont ezért!

2015. febr. 21. 14:08
 15/16 PearlDiver ***** válasza:
Nem küzdöm le, hanem megkérem a barátnőmet, hogy mondja el, mi van vele, vannak-e titkos udvarlói stb. De erre igazából nincs is szükség, mert elmondta mindent magától.
2015. febr. 22. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem egy jó kapcsolatban ez nem lehet kérdés. A telefonomon nincs jelszó, sose viszem magammal se fürdőbe se wc-re. Volt hogy a párom lakásán hagytam. Ismeri a FB és gmail jelszavamat, A gépen minden oldalon mentett jelszavak vannak, bármikor bárhova be tud lépni, lthatja az előzményeket.

Ha kiváncsi valamire akkor megnyitja és megnézi, nem érdekel nincs titkolnivalóm.

Szerintem egy jó kapcsolatban nincsenek titkok.

2017. szept. 13. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!