Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál mozgássérült pasival?
Azért nem írom, hogy mozgássérült pasim van, mert egyetlen mozgássérültet sem ismerek. Nem tudom ez hogy lehet, de tényleg nem ismerek.
Ismerkedni meg nem pasizási szándékkal szoktam. Ha a munkám során, buliban, sportolás közben megismerkedem valakivel kialakulhat a szerelem, függetlenül attól, hogy van-e testi fogyatékossága.
Egyébként a kérdésben ott van, hogy "nem tolókocsi". Egy tolkócsissal már én se hiszem, hogy járnék, már csak azért sem, mert gerincsérvem van és nem tudnék neki segíteni, még jól én is megnyomorodnék mellé.
(egyszer 17 évesen jártam 2 hétig egy fiúval, aki egyik szemére nem látott. az ér? :) )
Látod épp erről beszélek. Nyomjátok itt a süket dumát, úgy, hogy a közeletekben nincs mozgássérültsérült férfi, legfeljebb a tévében láttatok ilyent, de egyból milyen toleráns, meg jóember mindegyikőtök.
És nem, nem ér, mert a mozgássérült, meg a látássérült pont nem ugyanaz (pláne, hogy "csak" egyik szemével volt gond, nopláne a 2 hét még csak járásnak sem nevezhető/, de ebből is látszik, hogy számodra az egész abból áll hogy "valami baja van" ilyen sérült, meg oylan sérült, egykutya.
Szóval nem nagyon értem, hogy olyan ember, aki még csak nem is találkozott mozgássérült emberrel, milyen alapon akar okossabb lenni akkor, amikor egy mozgássérült férfi TAPASZTALATBÓL elmondja, hogy a csipkerózsika, meg egyéb grimmmesék nem fedik a valóságot? Tulajdonképpen ahhoz sem nagyon van jogod, hogy sekélyesnek tartsd azokat a nőket, akikkel "dolgom" volt. Egyáltalán nem bagatell ez a dolog,Számos mozgássérült férfi sérül érzelmileg amiatt, mert azt hitetik el vele, hogy nem számít a sérültsége, és azért van lepattintva mert a SZEMÉLYISÉGÉVEL van baj (gondolj bele, hogy számára csak a személyisége maradt), ezzel szemben a nagyon toleráns nő simán összeáll olyan egésszséges emberrel, akit az előző barátnője azért hagyott el, mert megverte A személyiség mindenekelőtt ugye...
Amugy meg ha lenne a környezetedben mozgássérült, sosem gondolnál rá potenciális társként. Ha megszeretnéd, akkor "barátilag" gondolnál rá, mert a másik faszi mégsem mozgássérült, igaz, nem annyira kedves, meg nem is annyira szereted, de majd "kialakul" és hasonló önigazoló okosságok.
Egyébként részemről lezártam a témát.
tehát szerinted a "Járnál mozgássérült pasival?" kérdésre csak olyan válaszolhat, aki:
- mozgássérült férfi (mint te)
- már járt
- azt válaszolja, hogy nem
???
Barki valaszolhat ra, viszont aki meg csak nem is talalkozott mozgasserult emberrel, az eleg kicsi esellyel tudja, hogy mirol beszel valojaban.
Am meg ha megnezed, az elso hszem arrol szol, hogy ugyanmar, a tolerancia bajnokai erdeklodtek e akarcsak barati szandekkal is barmelyik kerdesfeltevő felol?
Eleg vicces, hogy kezd úgy festeni, hogy az az ember,akinek koze nem volt mozgasserultekhez, sokkal jobban tudja, sőt 'járna' is sérultel /persze akkor ha, igy meg ugy stb/ mint aki tapasztalta a kozeg problemait, nem csak parkapcsolati temaban.
Felolem az, meg azt ir barki ide amit akar. Mindenkinek joga van hulyenek lenni. En speciel sosem dumaltam bele olyasmibe, amirol fogalmam sincs. De ez reszletkerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!