Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál mozgássérült pasival?
Komolyan érdekel, hogy akik ilyen és ehhez hasonló kérdésere azt írják, hogy persze, "járnának" , próbáltak e már megismerni mozgássérült fiút/lányt?
Gondolom ezeket a kéréseket sérültséggel élők teszik fel, írt nektek valaha, valamelyik "perszehogy , hiszen nem a külső a fontos..." ember? Teljesen felesleges megkérdezni ilyesmit, fő szabály szerint, nem járna sérült emberrel senki. Kivéve ha a sérültsége ellenére komoly presztizsértékű dologgal rendelkezik (kirívióan előnyös családi háttér, parasport eredmények, tudományos karrier,feltűnően előnyös külső és stb ) Addig, amíg egy átlagos egészséges embernek szinte mindíg van párja, egy átlagos sérült ember erről gyakorlatilag le kell mondjon. Minden más csak duma. Ami a legsokatmondóbb egyébként, hogy a presztizzsel rendelkező sérült emberek a legritkább esetben gondolnak párként szintén sérült emberre.Szóval még a fogyatékkal élők sem "járnának" mozgássérült pasival, ha lehetőségük van egy tök átlagos, ám egészséges faszi beújítására. Pár éve van ez a miss colours szépségverseny kerekesszékes lányoknak. Szerintetek melyiknek van mozgássérült párja akár csak a top 3 bol is? :)
Szóval nem, mozgássérült sráccal baromira nem akar járni senki, legfeljebb utolsó esélyként.
az a baj, hogy ez ugyanolyan általánosítás, mint hogy a nőket csak a gazdag, vagy izmos, vagy izmos gazdag férfiak érdeklik.
őszintén sajnállak, hogy te csak ilyen sekélyes nőkkel találkoztál eddig.
mindenkinek van hibája, mindenkinek van gyengesége, a kérdezőnek az, hogy sántít, másnak kitörtek a fogai gyerek korában és már 25 évesen protézist hord, a harmadik cukorbeteg és éjjelente fel kell kelnie beinzulinozni magát, megint más gyerek korában olyan traumán esett át, ami megnyomorítja lelkileg egy éltere, stb stb stb
a szerelem ezek között utat tör és olyankor az ember egyszerűen elfogadja ezeket a sérüléseket.
lehet, hogy neked hihetetlen, de én még soha nem szerettem bele senkinek a pénzébe, vagy a presztizsébe, teljesen más dolgokkal lehet elvarázsolni!
Nekem nyolc h te mibe szerettel bele, arra probalok utalni, hogy eszedbe nem jutna megismerkedni olyan 'pasival' akrol szo van a kerdesben, csak a szoveget nyomod.
Egyebirant meg a szerelem modjaval tor utat, sosem feltetel nelkul. Kicsit olyan erzesem van, mintha ovisokkal beszelnek, akik naphosszat a hamupipoket lapozgatjak.
Akkor sajnalkozzal, amikor ismerkedsz is serult ferfiakkal, parkeresesi cellal, es nem csak 'elmeletileg'
Egyébként nem állítottam olyant, hogy mindíg minden körülmények között ez a helyzet. Azt állítottam hogy KIEMELKEDOEN nagy tobbsegeben ez a helyzet.
A nagy toleransok kozul pl senki nem irta, hogy igen, nekem is mozgasserult a parom, semmi problema ezzel. Ugyanis milliobol egy ilyen van. Ellenben szamosan 'elvileg' gondolkodnak errol. Aztan amikor gyakorlatilag lenne erre esely persze a nem mozgasserult atlagos faszit fogja valasztani a mozgasserult atlagos faszi helyett. Persze utobbiak jok 'baratnak' az mar majdnem olyan, mintha tenyleg elfogadnád:-)
Van az a kozhelyes szociologiai tortenet, hogy ha megkerdezel egy atlag embert, milyen tevemusort nez szivesen, akkor a nagy tobbseg azt valaszolja, hogy a tudomanyos ismeretterjeszto musorokat. Aztan a nezetsegi adatokbol meg az derul ki, hogy amikor delutan/este haza megy, a brazil szappanoperat, meg a valo vilagot nezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!