Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál mozgássérült pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál mozgássérült pasival?

Figyelt kérdés
Nem tolókocsis, a mozgásával van baj. Helyes, jó stílusú, kedves srác.
2015. febr. 20. 22:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

Komolyan érdekel, hogy akik ilyen és ehhez hasonló kérdésere azt írják, hogy persze, "járnának" , próbáltak e már megismerni mozgássérült fiút/lányt?

Gondolom ezeket a kéréseket sérültséggel élők teszik fel, írt nektek valaha, valamelyik "perszehogy , hiszen nem a külső a fontos..." ember? Teljesen felesleges megkérdezni ilyesmit, fő szabály szerint, nem járna sérült emberrel senki. Kivéve ha a sérültsége ellenére komoly presztizsértékű dologgal rendelkezik (kirívióan előnyös családi háttér, parasport eredmények, tudományos karrier,feltűnően előnyös külső és stb ) Addig, amíg egy átlagos egészséges embernek szinte mindíg van párja, egy átlagos sérült ember erről gyakorlatilag le kell mondjon. Minden más csak duma. Ami a legsokatmondóbb egyébként, hogy a presztizzsel rendelkező sérült emberek a legritkább esetben gondolnak párként szintén sérült emberre.Szóval még a fogyatékkal élők sem "járnának" mozgássérült pasival, ha lehetőségük van egy tök átlagos, ám egészséges faszi beújítására. Pár éve van ez a miss colours szépségverseny kerekesszékes lányoknak. Szerintetek melyiknek van mozgássérült párja akár csak a top 3 bol is? :)

Szóval nem, mozgássérült sráccal baromira nem akar járni senki, legfeljebb utolsó esélyként.

2015. márc. 7. 00:45
 12/26 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó ez nagyon nem így van.Nick Gujecec-nek is van egy csodaszép felesége és egy gyereke.Nem mindig van így qhyogy te gondolod,ne abból indulj ki amit magad körül látsz.
2015. márc. 7. 11:37
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, igazad van, sokkal inkább kell kiindulni egy milliomos bulvárhősből, aki vallási előadásokkal haknizik, mint saját tapasztalatból. Tokéletesen életszerű a bulvárból kiindulni. /am meg a nick gyerek komoly presztizzsel rendelkezik/
2015. márc. 7. 18:54
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Presztizs,presztizs.Hawkin-nak már a hírneve előtt us volt màr felesége.Akármit gondolsz,egy mozgássérült férfi,nincs lentebb másoknál.Képes arra amire a többi férfi,csak másképp.De persze az itt olvasó mozgássérűlt férfiaktól nyugodtan veds el az esélyt,mert tény hogy ők egyedül fog meghalni.Nem látsz te túl ezen.
2015. márc. 7. 19:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Te minden áron a tévéből vett infókkal akarod bizonyítani amit írsz? Hawkingnak meg pont addig volt felesége, amig le nem robbant. Véletlen MEGINT engem támaszt alá a példád. Nem mintha számítani, hogy alátámaszt e, vagy sem, amit írsz, ugyanis én tapasztalatból beszélek. Mozgássérült vagyok, 30+ os, és igen számos barátnőm volt. Nem is arról beszéltem, hogy egyetlen mozgássérült férfinek sem lesz soha párja. Épp arról beszéltem, mikor, és milyen esetekben lesz, ellenkező esetekben pedig hiú ábránd azt gondolni, hogy ezt nagy többségben elfogadják.
2015. márc. 7. 19:29
 16/26 anonim ***** válasza:
Persze,minden ember úgy gondolkodik hogy mozgássérùlttel csak legvégsőbb esetben lehet járni.Mi van ha én aztmondom igen is járnék mozgássérült pasival?el tudom fogadni és át tudom érezni.
2015. márc. 7. 21:08
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

az a baj, hogy ez ugyanolyan általánosítás, mint hogy a nőket csak a gazdag, vagy izmos, vagy izmos gazdag férfiak érdeklik.

őszintén sajnállak, hogy te csak ilyen sekélyes nőkkel találkoztál eddig.

mindenkinek van hibája, mindenkinek van gyengesége, a kérdezőnek az, hogy sántít, másnak kitörtek a fogai gyerek korában és már 25 évesen protézist hord, a harmadik cukorbeteg és éjjelente fel kell kelnie beinzulinozni magát, megint más gyerek korában olyan traumán esett át, ami megnyomorítja lelkileg egy éltere, stb stb stb

a szerelem ezek között utat tör és olyankor az ember egyszerűen elfogadja ezeket a sérüléseket.

lehet, hogy neked hihetetlen, de én még soha nem szerettem bele senkinek a pénzébe, vagy a presztizsébe, teljesen más dolgokkal lehet elvarázsolni!

2015. márc. 8. 12:12
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nyolc h te mibe szerettel bele, arra probalok utalni, hogy eszedbe nem jutna megismerkedni olyan 'pasival' akrol szo van a kerdesben, csak a szoveget nyomod.

Egyebirant meg a szerelem modjaval tor utat, sosem feltetel nelkul. Kicsit olyan erzesem van, mintha ovisokkal beszelnek, akik naphosszat a hamupipoket lapozgatjak.

Akkor sajnalkozzal, amikor ismerkedsz is serult ferfiakkal, parkeresesi cellal, es nem csak 'elmeletileg'

2015. márc. 8. 16:18
 19/26 anonim ***** válasza:
50%
17-es én is így vagyok ezzel.Engem nem lehet csak úgy felszedni egy menő nagyképűs gazdag pasis stílussal.Én nem nagyon értem meg a mai embereket,folyton a másik nemet hibáztatják,mikor lehet bennük van a hiba,akkor mért mindig a női nemet szeretik?Mért nem melegek inkább?csak azt hallani hogy a nők ilyenek,a férfiak ilyenek,pedig senki nem egyforma.
2015. márc. 8. 16:19
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem állítottam olyant, hogy mindíg minden körülmények között ez a helyzet. Azt állítottam hogy KIEMELKEDOEN nagy tobbsegeben ez a helyzet.

A nagy toleransok kozul pl senki nem irta, hogy igen, nekem is mozgasserult a parom, semmi problema ezzel. Ugyanis milliobol egy ilyen van. Ellenben szamosan 'elvileg' gondolkodnak errol. Aztan amikor gyakorlatilag lenne erre esely persze a nem mozgasserult atlagos faszit fogja valasztani a mozgasserult atlagos faszi helyett. Persze utobbiak jok 'baratnak' az mar majdnem olyan, mintha tenyleg elfogadnád:-)

Van az a kozhelyes szociologiai tortenet, hogy ha megkerdezel egy atlag embert, milyen tevemusort nez szivesen, akkor a nagy tobbseg azt valaszolja, hogy a tudomanyos ismeretterjeszto musorokat. Aztan a nezetsegi adatokbol meg az derul ki, hogy amikor delutan/este haza megy, a brazil szappanoperat, meg a valo vilagot nezi.

2015. márc. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!