Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret az a férfi aki azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret az a férfi aki azért hagyja el a barátnőjét, mert elvetette a közös gyereküket?

Figyelt kérdés

A nő pályakezdő munkanélküli. A férfi pedig még egyetemista és szintén nincs vagyona. Otthonról egyik szülő sem támogatja őket.

A nő kilátástalannak találta ezt a helyzetet és elvetettet egy becsúszott babát.

A férfi meg ígért fűt-fát, hogy megoldják a lakhatást, az anyagi gondokat csak ne vetesse el a picit.

Ez ugye nem így történt és a férfi elhagyta a nőt. Pedig elvileg az életénél is jobban szerette.

Valóban szerette?

2015. febr. 20. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8. Igazad van. Egy élet nem egy rúd párizsi. No de mit tett azért a pasas, hogy megmaradjon a gyerek? Ha nem egyedüli döntés kell akkor viszont támogatnia kell a másiknak, nem hagyni, hogy az utcára szülje. Én biztos elhagyom a pasit és mentem volna anyaotthonba, megszültem volna, beadom államiba és bejárok hozzá minden héten annyiszor ahányszor lehet és nem vetetem el, de hogy a pasi többet nem látta volna, ha csak ígérget tettek meg nulla az tuti.
2015. febr. 20. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Máris adtál egy lehetséges megoldást. Nem kellett volna elvetetni.

2015. febr. 20. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyedül maradt a döntésével. A pasi miért nem ajánlott több alternatívát, nekem ez nem tetszik a sztoriban. Igen, vannak más lehetőségek is, de amikor egyedül maradsz egy döntéssel amit ketten kellene meghozni biztos, hogy mindig a jót teszed?

Nekem is szívem szakadt meg mikor barátnőm hasonló helyzetben elvetette a gyereket míg nekem sose lesz, de ez van, az ő döntése. Ha ezért a másik ember elítéli akkor nem szereti. Ennyi a válasz az eredeti kérdésre.

2015. febr. 20. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Mármint.. nő vagyok és úgy barátnőm, mielőtt félreérthető lennék.. A pasija nem dolgozott, nem tudta etetni a már meglévő kettőt sem, akiből az egyik még csak fél éves volt és ezt választotta. Haragudtam, de mindenkinek a saját élete.
2015. febr. 20. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Akkor elmesélek egy opciót:

Ismerős házaspár évekig próbálkozik, beültetések, stb. Nem lehet gyerekük, mint hosszú évek és sok műtét után kiderül egyiküknek sem.

Maradt az örökbe fogadás! Létezik olyan, hogy nyílt örökbe fogadás! Találtak egy albérletben kínlódó egyetemista párt, akiknél becsúszott a baba (terhese volt még csak a lány) és felajánlották, hogy örökbe adják. Megismerték egymást, a szülők tudták, hogy hova fog kerülni a gyerek (olyan jólétbe, amiben nekünk válaszolóknak lehet együtt nem lesz részünk soha!!)

A csajszi megszülte a kicsit és a kórházból már az örökbefogadó szülők vitték haza ...

Jó helyre került anyagilag is, szeretik, mint a sajátot, hiszen 4 napos kora óta nevelik ...

Szóval az hogy megölöd a gyereked és - ezzel a párod gyerekét - nem feltétlen az egyetlen járható út volt ... Van miért sírnod minden nap ... életed végéig!

2015. febr. 20. 15:10
 16/18 A kérdező kommentje:

Az anya otthon egy átmeneti megoldás... és onnan nehéz kitörni.

Dolgoztam már anyaotthonban kisdiákként... tudom milyen hely az...

De abba is a szívem szakadt volna meg, ha a kicsit le kell passzolnom. Most beadom a zaciba, mert épp nincs pénzem fenntartani?! A nő és gyermeke között erős a kötődés és ha el kell válnunk, mert az anyja semmit nem tudd adni az életén kívül? Semmim sincs.

Ezt soha nem akarom megérni, soha soha soha...

2015. febr. 20. 15:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Azért ugyanúgy elhagyott volna. Ő akarta felnevelni, csak nem volt egy épkézláb terve, HOGYAN? MIBŐL?

Gyereket nagyon akart, csak mintha ne vette volna figyelembe, hogy egy családot kell eltartania. (mert én nem tudom, hogy találtam volna-e munkát pici baba mellett.)

2015. febr. 20. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Valahonnan segítséget kéne kérned az biztos. Ha babád van, akkor a Miskolci nem is tudom milyen intézetbe is mehetsz. Elég nehéz helyzet, annyi biztos.
2015. febr. 20. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!