Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok, hogy működik a barát-zóna?
Szóval van egy srác, már egy ideje barátság extrák vannak köztünk, bár ritkán találkozunk, illetve ritkán is tudunk csak. Szóval van köztünk szex, megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk, mert neki nem menne egy párkapcsolat.
Idővel ki lehet kerülni a barát-zónából? LÉtezik olyan, hogy megszeret esetleg?
Én ugyan lány vagyok, de azért válaszolok a saját tapasztalataim alapján, remélem valamennyit segítek vele.Először is, szerintem nincs benne elítélendő, ha mindkét fél benne van egy barátság extrákkal kapcsolatban, és mindkettő annyit is szeretne a másiktól, nem többet, emellett pedig megtartják maguknak és nem hangoztatják ország világ előtt, mert akkor az csak rájuk tartozik és magánügy. A gond akkor van, ha az egyik fél, jelen esetben a nő többet szeretne, és egy későbbi komoly kapcsolat reményében azonnal belemegy a szexbe. Nyilván létezik olyan, hogy tényleg kialakul belőle szerelem, létezik, de biztos, hogy ritka, és nem egy jó dolog ezzel hitegetni magad. És amit az egyik előző hozzászóló írt az is egy okos gondolat, támpont lehet, hogy melletted van e valakije, akár kavarás szinten, csók, meg hasonlók. Mert ha igen, akkor nem hiszem, hogy lesz komolyabb belőle. Szerintem a legtisztább az lenne, ha leülnétek, és átbeszélnétek a dolgokat. Érzelmileg rombolod csak magad ezzel, ha te tényleg szerelmes vagy. És nem leszel előrébb. Ezért mondd el őszintén, hogy te komolyabban gondolod, és ha most nem is, de később lát-e esélyt rá, hogy valamikor is lesz ebből valami? Persze ami nem megy, nem kell erőltetni, és akár hazudhat is, vagy ferdíthet, de legalább megpróbáltad. Viszont én ezt a barátság extrákkal dolgot beszüntetném.
A másik meg, hogy volt alkalmam részese lenni, illetve külső megfigyelője egy hasonló helyzetnek. Nekem is tetszett egy srác, akivel eleinte tényleg nem gondoltam semmi többre, de aztán annyira megnyílt nekem, meg minden, és eléggé belebolondultam, aztán összegabalyodtunk, de szex nem volt, nem szerettem volna, viszont azon kívül olyan bensőséges volt a kapcsolatunk, hogy nem gondoltam volna, hogy semmit sem érez irántam. Aztán a csókolózós eset után szinte rám se nézett, vagyis, olyan.... felületes haverként kezelt, és megbeszélni se tudtuk, pedig próbáltam. Utána rá egy héttel lefeküdt egy közös lányismerősünkkel, akiről megtudtam, hogy körülbelül annyira bele volt zúgva, mint én, csak ő belement ebbe a barátság extrákkal dologba, de mondanom se kell, semmi nem lett belőle, a csaj meg még jobban ki volt mint én, és folyamatosan teper, mi meg kívülről látjuk a szerencsétlent, hogy egyre mélyebbre ássa magát. A pasi meg miközben vele ilyen kapcsolatba van, vígan csókolózik ezzel-azzal. Nekem is nehéz (volt) elengednem, ez fájdalmas, de a saját érdekedben jobb lenne, hidd el, nagyon tanulságos eset volt. Lehet, hogy tőlem se akart soha semmit, ezt nem tudom meg, de legalább nem tudott totálisan hülyére venni, mert nem engedtem neki szex terén és bármennyire is fájt elengedtem, mert láttam nem vezet sehova. Szegény másik csajt meg elég rendesen megalázta és semmibe vette, ahogyan persze ugye engem is, de azért van különbség.
Remélem jól jössz ki a történetből, meg segítettem valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!