Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Erre van egyértelmű válasz?
Nem akarok oldalakat írni, a kérdés egyszerű:
Ki az, aki nálatok barát zónába kerül, és ki az, akiért párkapcsolatilag is odavagytok? Mi dönt?
(A kérdés oka: Eddig csak barát zónába sikerült bejutni minden nőnél! Szeretnék végre valakinél több lenni!)
Normális válaszokat lehetőleg korral! ;)
26/F
szerintem erre nincs egyértelmű válasz...legyen benne valami plusz, ahhoz, hogy párkapcsolat lehessen belőle, de ez a "plusz" mindenkinél más, valami fogjon meg benne
aki unalmas, az még barát zónába sem kerülhet...legalábbis nálam
20/L
pontosan ahogy első írja!
Ha van valami az adott férfiban ami megfog, az lehet külső vagy belső dolog... akkor már mint férfi játszik.
Persze van olyan, hogy csak később fedezem fel, hogy a srác igazából nagyon érdekes ember, és akkor a barátzónából kerül ki
Van kémia, vagy nincs kémia...beindít vagy sem..
Aki nálam barát, az nem leet sosem unalmas,...de hiányzik a vonzalom
tetszünk egymásnak, vagy nem tetszünk egymásnak....
ha tetszünk egymásnak, viszont pl dohányzik, akkor nem kérem hogy értem tegye le, pusztán nem kezdek vele kapcsolatot.
Ha tudom hogy az összes addigi barátnőjét megcsalta, nem kérem hogy csak értem legyen hűséges, pusztán nem jövök vele össze...
Én elég válogatós vagyok, és ha már elkezdődött a kapcsolat és ott derül ki valami bibi, akkor is szakítottam...szóval az hogy sikerül valakivel összejönni, nem jelenti azt, hogy 1 hónap múlva is ott lesz....mivel évekig nem lehet csak ismerkedni....kinek van arra türelme?
4-es vagyok.. Minden provokáció, és feltételezések nélkül írom azt amít:
Észrevettem, hgy a meleg férfiakat azonnal baratzónába sorolják a nők, szimplán megérzés alapján.. Tehát az a férfi akinek sok barát baranője van, férfi kb nincs is az általaban meleg, vagy látens meleg.. Persze kivételek vannak..
Ez csak felvetés, hisz nem ismerlek...
Ha nem inged ne vedd magadra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!