Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nála esélyem?
Tetszik az osztályból egy lány. Viszont én nem tartozom azok közé akik úgy vonzzák a p*ncit :D De nem azért mert olyan ronda vagy akármilyen vagyok, hanem egyszerűen így van, ha kezdeményezek akkor jól szoktak elsülni a dolgok. De Valentin-napkor bejött pár srác és énekeltek szerelmest dalt neki, meg egy másik lánynak. Ő menőbb csajok közé tartozik. Szoktunk néha beszélni meg úgy veszem észre mintha tetszenék neki de lehet ez csak képzelet szüleménye. Pl. kérdezek valamit matekból és akkor ő rögtön magyarázza meg minden, meg nevet a vicceimen, de van mikor beszól , hogy "Hát ez nagyon vicces volt." Iróniával, és akkor rázza fejét stb.
Ha valami infót kihagytam , mert tuti hagytam ki, akkor kérdezzetek és válaszolok, előre is köszönöm a segítséget. 15/F
Nem is szabad nyiltan fogalmazni.
Erre a szintre fejlődött a társalgási nyelv,
mert a publicisztikai ujságok ezt terjesztik.Csak az a baj ,hogy a fiatalok ezt már nem érzékelik.
A publicisztikai műfaj csak úgy szorja a helytelen nyelvhasználatot.
Teis külsőségeketnéző fiatal vagy mint a többi.Ami már a kérdésedben kiderűlt,amelyet probáltál letagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!