Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne még esélyem nála?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akinek irtam egy levelet (szerelmes) és egyutt mentunk haza de ott volt a társasága is (4ember) de nem voltak tolakodoak csak finoman utalgattak hogy na valanit csinaljatok mar. A lany megadta a mobil szamat a vissza irt levelébe felém. Ezt mondtam is hogy lattam hogy meg adta és o erre:- Igen. Kedves hangleejtesel. En mindenkinek mondtam hogy en ot szeretem es nem kell mas, de o azt mibdta hogy nem tetszek neki de latszott rajta hogy tetszem neki es ezt biztosra tudom. De egyik nap egyik lany osztalytarsammal mentem iskolaba es vagy o gondolta hogy bunkozzok vagy tenyleg olyan voltam nem tudom....viszont elozo het penteken meg piszkaltuk egymast es kozel hajolt hozzam. De o amugy is baratkozott fiukkal es megoleltek ot de amiota elmondtam neki vagyis leirtam mit erzek azota nem oleli meg oket. En elkezdtem foglalkozni 3 lannyal es pont bent volt es en elkezdtem fonni a lany hajat....nem mutatta ki mire gondolt epp amikor meglatta. Es amikor elsonek ugy mond "megbantottam" egy fiu haverja mutatja hogy ki leszek nyirva de o csak csendben allt a haverja mellett....es egyik nap osztalytarsamm jott haza fele en elbujtam xd de o oda jott beszelgetni az osztalytarsammal es ez nekem rosszul esett....nagyon rosszul. De azota en is kerulom meg o is engem....de kimondtam hogy nem tetszik akkor se mutatta ki most ez hogy esett neki....eros szemelyiseg de itt ki hibazott?? Vagy mit tanacsoltok ha az o vagy az en helyembe lennetek hogy szerezzuk vissza egymast? Amugy en azota nem arra megyem haza amerre o. Udv:egy Szolnoki fiu.2015. febr. 6. 22:44
2/10 A kérdező kommentje:
Hát amitt leirtam xd
2015. febr. 6. 22:49
3/10 fanni185 válasza:
Lehet hogy még tetszel neki,mert attól nekem is tetszene egy fiú,akkor is ha megbántana. Próbálj vele beszélgetni,menny oda hozzá beszélgetni.!Próba szerencse!
4/10 A kérdező kommentje:
A lany fele mit?? Mert kozbe baratnojevel beszelgettek es ő majd igy beszel vele hogy lehet hogy ezt meg azt kéne....
2015. febr. 6. 22:53
5/10 fanni185 válasza:
Lehet hogy vmire készülnek! De lehet hogy jóra vagy rosszra! Csak nem ismerem a lányt hogy milyen lehet! Az a baj! Talán ha leírnád tudnék rá választ adni!
6/10 A kérdező kommentje:
Ismerek egy lanyt aki pont ugyan ilyen helyzetbe van ( o is szolnoki) es hogy o mit tegyen??
2015. febr. 6. 23:05
7/10 A kérdező kommentje:
A lany nem pletykalos igazabol aranyos lany meg o visszahuzodo de eros jellemu mert ha rosszul esik neki valami nem mutatja ki.
2015. febr. 6. 23:06
8/10 fanni185 válasza:
Akkor nem hinném hogy rosszra készülne! De alamuszi nyuszi nagyot ugrik!
10/10 fanni185 válasza:
Vagy nem tudom, bármi előfordulható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!