Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 12 évvel idősebb az nagy baj?
Szia.
Vigyázz, tudd, hogy mik a szándékai. Lehet, hogy csak a 18 éves husi kell neki, de az is lehet, hogy komolyan gondolja.
19 éves voltam mikor megismertem a nálam 14 évvel idősebb férfit aki épp annyi ideig volt a párom ahány év különbség volt közöttünk. Eleinte nekem is furcsa volt, aztán kb. 22 éves korom körül már egyáltalán nem. Anyuéknak úgy mutattam be, hogy elutaztam valahova és mikor visszajöttem anyuék kijöttek elém az állomásra és ő is. Odamentem hozzá, először azt mondta nem jön, nem akar most zavarni, de én azt találtam a legjobb alkalomnak.
Ha tényleg úgy érzed, hogy ő is szeret akkor ne törődj senkivel. Állj ki mellette. Ha egyikőtökben sincs bizonytalanság akkor mások is el fogják fogadni a kapcsolatotokat.
Bőven belefér!
Én örülnék ha csak 12 év lenne köztünk...
...17 év van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!