Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy informatikus nőről?
Figyelt kérdés
Most került hozzánk a céghez (telekommunikációs cég informatikai biztonsági részlege) egy felettébb csinos 20 éves okos lány. Számotokra nem furcsa, ha egy nő úgymond "férfiállásban" dolgozik? Azért nagy szó ez, mert köztünk 25-35 éves férfiak között most ő az egyetlen nő. Lányok nektek nem lenne furcsa, hogy csak férfiak vesznek körül?2015. febr. 19. 01:55
11/14 anonim válasza:
20 évesen komoly informatikus lehet a csaj.
12/14 A kérdező kommentje:
Mert az informatikai hozzáértést korban mérik? :D Vannak akik 12 évesen már programkódokat írnak meg rendszereket törnek fel.
2015. febr. 19. 18:21
13/14 anonim válasza:
Én is írtam már 12 évesen programkódot ... 30 évesen sem mertem magam "igazi" programozónak hívni.
Ez a szakma tipikusan a gyakorlatról szól, viszont egy vallalati környezetet, hálózatot nem otthon a gép előtt fog megismerni.
14/14 anonim válasza:
Általában rondák,csunyák,antinők,kövérek,kötöt pulcsi,fújjjjjj.Van 5% kivétel bár én még igazi nőies IT-s nőt sose láttam csak dagadtat.
IT-s 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!