Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mocskos dolog ez, ezért szakítsak a pasimmal?
Engem elég jó nőnek tarnak, talán épp ezért se volt sose szerencsém a pasiknál, megcsaltak elhagytak stb.
1 éve együtt vagyok a pasimmal akihez nem vonzódok, nincs kémia, mert nem jön be. Azért vagyok vele, mert hatalmas szeretetet ad, más mint a többi KAN, végre van aki megbecsül szeret stb, szerintem ő sose csalna meg.
Lehet kémia nélkül kapcsolatot folytatni? Ezzel átverem szóval szakítsak vele? Mit csináljak?
Volt egy olyan srác, aki elsőre nekem sem jött be nagyon. Nem akartam tőle csak egy táncot, aztán majd jön a tánc a következővel... Jó sokszor ki is kosaraztam, de aztán mégis beleszerettem (úgy udvarolt, mint még senki).
A te esetedben nem maradnék vele, csak azért, mert ő hatalmas szeretet ad. Ez az egyik legfontosabb. De ahhoz, hogy igazi kapcsolat is legyen belőle, kell, hogy nőnek érezd mellette magad és ő is férfiként érezze magát melletted. Erre gondolsz, hogy ez hiányzik a kapcsolatotokból?
22. Pontosan :)
De ez nem annyira fontos nekem, szóval én így elvagyok, csak az a bajom hogy esetleg őt átverem így :(
Bizonyos szempontból átvered, viszont a leírásod alapján hűséges vagy hozzá, tehát SZERETED. Korábban írták, hogy ez kihasználás a részedről, szerintem nem az, sokkal inkább kölcsönösen adtok egymásnak, csak nem feltétlenül ugyan azt, amit a másiktól kaptok, de hát erre való a párkapcsolat. Motiváld kicsit a barátod tudatosabb étkezés melleti mozgásra, és ezt hosszabb távon visszakapod egy jobb külsejű pasiban a korábbi jó tulajdonságok megtartása mellett...
Gondolj bele mi lenne vele, ha otthagynád, és mi lenne veled ha otthagynád? Gondolom ő egyedül maradna hosszabb időre nem értené, hogy ezt miért csináltad csalódna benned, általad a női nemben... Neked meg jönne egy újabb "KAN"?
Gondolom te sem ezt akarod. Én azért drukkolok, hogy maradjatok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!