Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mocskos dolog ez, ezért szakítsak a pasimmal?
Engem elég jó nőnek tarnak, talán épp ezért se volt sose szerencsém a pasiknál, megcsaltak elhagytak stb.
1 éve együtt vagyok a pasimmal akihez nem vonzódok, nincs kémia, mert nem jön be. Azért vagyok vele, mert hatalmas szeretetet ad, más mint a többi KAN, végre van aki megbecsül szeret stb, szerintem ő sose csalna meg.
Lehet kémia nélkül kapcsolatot folytatni? Ezzel átverem szóval szakítsak vele? Mit csináljak?
7-es voltam, bocs. Korán kezdtem el írni és későn küldtem el. :D
Hát ha a szeretet összetart titeket, áldásom rátok. De így előbb-utóbb meg fogod csalni egy olyannal, akivel a kémia (is) működik. Ami viszont már nem fair.
És őt nem zavarja, hogy nem viszonozod a szeretetét?
Viszonzom, de nem tudja hogy úgy nem vonzódok hozzá.
Kérdező !
Kevesen tudják de Einstein is megbukott kémiából aztán nézd meg mi lett belőle ! Még beindulhat a kémiád, sőt adok is egy jó tanácsot: bioszból azt tanultuk hogy amikor a nyuszik párosodnak vizeletet sprisselnek ki magukból a szőrükre és a területükre, ez a feromon beindítja a nőstény nyuszikat akik párosodnak, szerintem próbáld ki te is :-)
"De így előbb-utóbb meg fogod csalni egy olyannal, akivel a kémia (is) működik"
1 éve alatt vagy 100 olyan fiú jött akinél lett volna kémia, de van annyi erkölcsi tartásom és tisztelem szeretem annyira a pasim, hogy ilyet sose tegyek meg vele.
18.
Hát nagyon kövér aránytalanul, olyan mint Jáksó és Beni Hill keveréke :)
Végülis Neki van egy jó nője, Neked pedig egy ember, aki szeret, és a leírásod alapján abszolút megbízol benne. Kiindulásnak ez nem tűnik annyira rossz helyzetnek. Legfeljebb kicsit motiválod a srácot, hogy sportoljon és akkor meglesz az a szexuális vonzalom is...
Szerintem ezek alapján kár lenne szakítanod vele.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!