Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élőben minden tökéletes, akkor ne érdekeljen, hogy facebookon szinte nemis beszélünk?
Egyikünk sem az a nagy facebookozó, alig posztolunk néha valamit... de azért chaten sokat vagyunk fent, mikor épp nem egymással vagyunk. Sokat vagyunk együtt, és akkor jól megy minden, imádjuk egymást. :) Viszont facebookon nem szoktunk már beszélgetni, és ez nem volt mindig így. És mindkettőnknek az van kint családi állapotnak, hogy Egyedülálló, és szó sem esett róla, hogy meg kellene változtatni, pedig már 2 hónapja együtt vagyunk. Tudom, ezek kis dolgok csak, és a lényeg, hogy a való életben mi történik, mikor együtt vagyunk... Csak egy kis "megerősítést" várok, hogy tényleg lényegtelenek ezek a dolgok (hogy mi van facebookon).
20/L
A facebook se érdekeljen...
De ha igényled az ilyesfajta kommunikációt(is), akkor kérd meg rá.
Csak ne vigyétek túlzásba, mert az már "ráakaszkodás" és marha idegesítő
Én se vagyok fent,de "Kittike" te miről dumálsz?? :D
Amúgy ja. Tojni rá.
Én a kapcsolatomat 1,5 év után tettem ki fészbukra, sosem volt egyikünknél sem probléma ez az előző kapcsolatomban.
És mi is alig-alig dumáltunk fészen, és ez nem is volt annyira probléma. Persze minden nap beszéltünk legalább pár szót, de volt, hogy napokig nem fészen.
Ha ez téged zavar, nyugodtan írj rá, ha együtt vagytok nem fogod zavarni, ha dolga van, max nem ír vissza.
A kapcsolatot meg 2 hónap után nem is biztos, hogy ki kell tenni, de ezt is meg lehet beszélni, egyik téma sem olyan ciki, hogy ne lehetne róla beszélni.
Ha élőben jól elvagytok, ne érdekeljen a fészbúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!