Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A csajomnak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A csajomnak nem tetszik!

Figyelt kérdés
Imádok a testemmel foglalkozni és a rózsaszít is szeretem, szeretek szolizni! Járok manikűr pedikűrre és ez nem tetszik a barát nőmnek szerinte nagyon-nagyon bu....zis !!!!!!! De nem értem mi abaja a nőknek egyszer az a bajuk ,hogy igénytelen valaki egyszer meg az ha foglalkozik magával! Mi a baja ezt ki érti ?? Csajok ? Mert kétlem ,hogy létezik ilyen férfi a világon aki megérti a nőket!!!!!
2015. febr. 18. 13:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, csak a fiúknál nem szokás. Ha egy lány fiúsan öltözködik és viselkedik, az sem jön be a fiúk többségének.

Tehát ágyazd be a tudatodba, hogy olyan szokásod van, ami nem jellemző.

Nekem pl. egy szép állapotú 35 éves Zsigulim van. Mert ez tetszik. Csúfolnak is miatta hogy miért nem veszek modern autót. De tudok róla hogy sokan lenéznek miatta, de van aki viszont nagyon értékeli. Így nem csodálkozom rajta ha kiröhögnek. Te se csodálkozz ha b_zinak néznek miatta. Ezt te magad irányítod.

2015. febr. 18. 14:55
 22/23 anonim ***** válasza:
Fiu letedre torodsz magaddal hat tobbet foglalkozol magaddal mint en no letemre mar azt sem tudom megmondani mikor voltam utoljara szolizni
2015. febr. 19. 11:30
 23/23 Tia14 ***** válasza:
Hátezfura nekem,egy pasiinkább fátvágjon, s járjanak a lányok fodrászhoz, nem? Én nőként sem járok manikűröshöz. A szoliról lemondhatnál mert káros, s csúnya lesz a bőröd azután. Találj egy olyan lányt akiilyen mint te. Sok sikert! :)
2015. jún. 15. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!