Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A csajomnak nem tetszik!
Igazából itt arról van szó, hogy vannak fiúk és vannak lányok. a fiúkra az a jellemző hogy fiúsan öltöznek és viselkednek, a lányokra meg hogy lányosan. Ezért nagy többségében a fiúk a lányos lányokat, a lányok a férfias fiúkat szeretik. Éppen ezért a lányoknak nem igénytelen egy olyan pasi, aki nem szolizik, nem csupasz mindenhol, és nem manikűrözik. Sőt, még az sem baj, ha koszos a körme és munkásruhában van, mert az csupán azt jelenti hogy dolgozott, valami férfias munkát, ami a férfi dolga.
Igaza van a bnődnek, ő egy férfit szeretne maga mellé, mert a lányok már csak ilyenek.
De kár hogy eltörölték a sorkatonaságot!
Metrosexuális vagy.
Miért nem tetszik a csajodnak? Lehet hogy neki a férfias férfi jön be inkább és nem az aki manikűröztet.
Mit tegyél? Nem tudom. Amit akarsz. Nem fog neki jobban tetszeni ha eddig sem tetszett...
Egyébként ha te így érzed jól magad, és ez nem tetszik a barátnődnek, akkor minek vagytok együtt?!
Szerintem ne változz meg a kedvéért, viszont abban igazuk van az előttem szólóknak, hogy ez nem az igazi férfias viselkedés. Ezt természetesen az igazi nők nem szeretik.
Passz :D
Nem feltétlen. Ne plázacicát keress hanem olyat akinek ez tetszik.
Előbb utóbb úgyis megtalálod azt akinek ez bejön v elfogadja. Nem lesz könnyű, mert 10-ből 1-nek jön be az ilyesmi.
Esetleg egy olyan opció h csökkented a cicomát?
Már ott baj van, hogy egy férfiben felmerül, hogy bíbelődjön a körmével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!