Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után normális lefeküdni a párotokkal?
4 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, én pár hét után akartam, de akkor azt mondta szerinte még korai. Azóta csak pettingelünk. Ez normális? vagy már időszerű lenne ? Én nagyon kívánom már, lehet türelmesebbnek kellene lennem ?
ő 16, én 18
16 éves, könyörgöm... még az is normális lenne, ha másfél év után jutnátok el oda. Ne akarj egy ilyen dolgot siettetni.
20/L
Lásd be, hogy te 18 éves férfi vagy nem meglepő módon erős szexuális vággyal ő meg egy 16 éves szűz tinilány. Az ilyenek évekig el tudnak kotlani egy szex kérdésen. Értsd meg: egyáltalán NEM felnőtt nő aki már frankón tud dönteni a nemiségéről. Ez még a "járunk/nem járunk/eléggé szeret" kotlós korszak :)
Kényszeríteni nem tudod és nem is szabad. Ezzel számolni kell ha ilyen lányokkal kezd az ember. Ha teljes értékű felnőttekre jellemző párkapcsolatban gondolkodsz a szűz tinilány NEM játékos kategória.
Fogadd el és várd ki.
16 éves volt az első barátnőm. Én 18 éves. Mindketten szüzek voltunk.
1,5 hónap járás után feküdtünk le úgy, hogy már a második találkozásunk idején a bugyijában matattam és 1 hét után kinyaltam a punciját.
Pedig egyikünk sem volt az a hatalmas férfi/nőfaló. Hogy két ember milyen hamar szexel egymással, egyrészt attól függ hogy mennyire vonzódnak egymáshoz, másrészt hogy mennyire prűdek/nem prűdek.
21/F
Adj neki még 2 hónapot.
De azt úgy, hogy közben rendesen próbálkozol nála a dologgal és sokszor szóba hozod. Ne csak úgy, hogy várod hogy majd ő azt mondja hogy akarja. Legyél aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!