Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz i asztok Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Naa az a problemam, hogy tezszik egy lány csak nem hiszi el nekem magyarán előtte volt már 1-2 barátnő szerűségem mátmint elvileg jártunk de kb 3 napig sok lánynak mondtam hogy tetszik... És most az aki ténylegesen tetszik nem akarja elhinni hogy tetszik nekem... Facebookon suliban is próbálok bókolni de folyamatosan csak "átt akarsz b*. Szni"," tudod ki hiszi el ","sosem tetszenék neked" mi a teendő jaa még valami nem várom a hül*e gyerek 14 évest tudom hány éves vagyok ^^2015. febr. 17. 22:28
11/12 anonim válasza:
Mielőtt nagyon barátnőzni kezdesz, inkább tanulj meg helyesen írni.
12/12 anonim válasza:
Lefordítom magyarra. Legalábbis megpróbálom.
"Nos, az a problémám, hogy tetszik egy lány, csak nem hiszi el. Előtte nekem volt már pár barátnőm, de csak mondtam nekik, hogy tetszenek, nem gondoltam komolyan. És most az aki tényleg tetszik, ezek miatt nem akarja elhinni, hogy tetszik nekem. Facebookon üzenetben és az iskolába is bókolok neki folyamatosan, de csak olyanokat mond nekem, hogy "Csak át akarsz verni, nem hiszek neked!" Mit tegyek ilyen esetben? Kérlek ne írjatok olyanokat, hogy 14 éves idióta vagyok. Tudom hány éves vagyok."
Nem volt könnyű dolgom...
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!