Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kinek van igaza? Mi a teendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Féléve vagyok együtt a barátommal és nagyon szép volt,de csak volt. Egy-két hónapja megváltozott és azt mondja, hogy mindenben én vagyok a hibás és miattam ment tönkre a kapcsolat. Természetesen én is hibás vagyok sok mindenben..De szerintetek jogosan beszél ki a hátam mögött olyan címszavakkal, hogy "könnyűvérű" vagyok és csak a pénzére hajtok (ami nem igaz..soha nem kértem tőle semmit!!) és a szemembe meg azt mondja, hogy ezt a munkatársai mondják..de hát ő is mondja..mi a baj? én vagyok a hibás?

2015. febr. 16. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, te vagy a hibás, mert még vele vagy.
2015. febr. 16. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos nem véletlenül érzi , szerintem valaki teli beszéli a fejét. A kérdés miért érzi így? Talán folyton ő hív meg téged te meg nem viszonozod? Az már egy jó pont hogy képes vagy be látni a hiábidat. Próbáljátok meg hogy egyek vagytok és társak hiszen ketten vagytok a kapcsolatba egymáért. és nem egymás ellen , ületek le és beszéljétek meg. De az tényleg nem szép dolog hogy az tmondja a hátad mögöt könnyü vérű vagy. Meg csaltad talán? Túl hamar oda adtad magad?
2015. febr. 16. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Önérzetes csaj rövid úton kirakná az olyan srácot, aki csak egyszer kétszer ilyet pötyögne neki. A gond az, hogy Te már elkezdted tűrni, hogy így kezeljenek, innen már nehéz visszakozni. Már rögtön az első sértésekre többnapos mosolyszünettel kellett volna reagálnod.
2015. febr. 16. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez az érdekes, hogy épp, hogy nem akarok semmit sem elkapkodni ezért nem is engedek.. és ezt a kijelentését ezáltal nem igazán értem..és szerintem nem arról van szó, hogy mindenre ő hív meg..hisz ha elmentünk fagyizni mondtam, hogy fizetek..és nem engedte..de amúgy kölcsönös, hisz szülinap-névnapra szoktunk venni valamit meg néha meglepiként csoki vagy bármi egyéb..de nem kérem soha..mondtam már neki, hogy nem is kell semmi hisz boldog vagyok attól, hogy ő van..igen az a baj, hogy mikor először voltak ezek akkor tűrtem..lehet itt rontottam el az egészet
2015. febr. 16. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!