Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj? Mitől félek?
Figyelt kérdés
Mért van az hogy nem merem elmondani a barátomnak mit szeretnék, akár szexben, vagy csak hogy hova menjünk, mit csináljunk, vagy hogy mi a bajom? Minden pasimnál ez volt és általában nagyon nehezen múlik el ez az érzés. A mostani barátommal már 4 hónapja együtt vagyunk és még mindig így érzem. Mintha félnék valamitől... Csak én vagyok így? Normális válaszokat légyszi!! Előre is köszi! L/202010. febr. 12. 00:51
1/5 anonim válasza:
Hát sok jót nemtudok mondani, mert velem pont az ellenkezője van, nagyon nyitottan tudok beszélni bármiről ha van pasim, szexben sincs olyan, amit ne tudnék elmondani neki. Érdekes.. De hogy nem tudod elmondani?? Nincs ötleted, vagy nem jön szó a nyelvedre?? :) Jó a szexben lehet picit szégyelni magadat, de azért, hogy hova menjetek, mit csin? ez nagyon alap dolog, sokkal lazábbnak kéne lenned. Nem szégyenled magad előtte valamiért?? pl. külsőd vagy nemtom. 23 L
2/5 anonim válasza:
Egyszerűen nem mersz megnyílni.Bár nem ismerem a párodat,de ha ő sem ilyen akkor egyértelmű, h.te nem fogsz megnyílni.Ahhoz, h.valaki őszinte legyen,kell az is h.érezze a párja megértené és ő is elmondaná ha lenen valami.Én kb 2-3 fiúnak tudtam megnyílni,mert ők megértőek voltak és bennük is volt egy kis érzelgősség.Aki lesz*rja a másikat,annak nem lehet ilyenekt elmondani.Nekem volt egy barátom,aki a szex terén minden elvárást elmondott, én szerettem,de csak hónapok után mertem megnyílni és elmondani valamit ami bántott, na nála az volt h.egyik fülén be a másikon ki.Nem is érdekelte és nem is vígasztalt stb.
3/5 General válasza:
Azt hiszem neked az emberek legnagyobb félelme jelentkezik a kapcsolataidban. A visszautasítástól való félelem. Félsz, hogy ha azt mondod, hogy pl neked már pózban lenne jó a szex, vagy legyen még egy kis utójáték, mert nem tudtál elmenni, akkor lehurrogna a barátod és azt mondaná, hogy hülyeség.
Nyugodtan mondd el neki a véleményed bármikor, mert a kapcsolatotokban egyenlő felek vagytok, egyenlőre "szavazattal".
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) lehet hogy tényleg ettől félek hogy visszautasít vagy hogy kinevet vagy hogy neki nincs kedve...Lehet hogy nem is értene meg. Próbálok nyíltabb lenni de nem mindig megy, pl. volt már olyan hogy úgy találkoztunk hogy kicsit ittam előtte és akkor mondtam mindent ami nyomta a lelkem és utána ö is be volt pörögve hogy milyen jó volt a tali. De ha józan vagyok az esetek többségében nem nagyon megy. Talán kevesebbnek érzem magam nála. Lehet hogy van benne valami hogy szégyellem magam előtte. De akkor ezen hogy lehet segíteni??
2010. febr. 12. 11:15
5/5 anonim válasza:
Ha hiszed hanem, én 19 éves koromtól élek szexuális életet, de kb. az első öt alkalommal mindig innom kellett előtte, mert annyira gátlásos voltam, szégyelltem magam, stb. El se tudtam képzelni, hogy mi lesz így velem, hát inni nem ihatok mindig?! Aztán megszoktam, hogy nem történik semmi baj szex közben, ami miatt félnem kéne, és így szépen leszoktam az "ivásról". Egyébként első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!