Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy lányba, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba, és most derült ki: egy rossz k*rva. Mit tehetnék most?

Figyelt kérdés
Egy rendkívül aranyos, különleges lány, gyönyörű, és értelmes. Nagyon beleszerettem, nagyon jól érzem magam vele, kavartunk is már eléggé. És most derült ki: egy ribanc. Nem tudom máshogy megfogalmazni... 14 éves, és számtalan fickónak vetkőzött már le webkamera előtt, meztelen, félmeztelen képeit küldözgeti, és ilyesmiket csinál. És ez egyszerűen elkeserít. Sokra tartottam, de így már legszívesebben elküldeném a francba. Csak az a baj, hogy átkozottul beleszerettem, de ezek után hogy viselkedhetnék vele? Hogy? Mikor ki tudja, kivel, hol, mit csinál...
2010. febr. 12. 00:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

"Hogy lehet valaki jó ember, aki a testét mutogatja másoknak?"

Miért ne lehetne? Az égvilágon semmi összefüggés nincs a kettő között. Rossz ember az, aki árt másoknak. Lehet, hogy valaki mutogatja magát, aztán kimegy hajléktalanokat segíteni, akkor ő most nem jó ember? Ugyan már... Az más kérdés, hogy a kérdező számára ez a viselkedés elfogadható-e. Ha nem, az érthető. De ettől még ne rosszemberezzünk le valakit egyetlen információ alapján.

2010. febr. 12. 09:40
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Sajnálom, akkor rosszul irtam! másképpen kérdezem! Tisztességes az a nő, aki együtt van valakivel, de a párján kivül másoknak mutogatja a testét??? Ráadásul, nézd meg hány éves személyről beszélünk! Ő még GYEREK, 14 éves! De én nagyon kiváncsi lennék arra, hogyha te egyik nap haza mégy és a párod ott illeg-billeg pucéran a kamera előtt mit szólnál?
2010. febr. 12. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Fujj...Az ilyen késöbb sem fog változni,ez még egy éretlen ostoba kis csitri,aki majd megnézheti magát pár év múlva!Kiélt arc,mindenki tudja róla hogy egy utolsó kis rin-gyó,netán mindenféle betegség...Mellesleg én is kérnék tőle webkamera vetkőzést,de én készítenék erről képeket esetleg ha el lehet menteni és elküldeném a szüleinek...
2010. febr. 12. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy nem fog változni. Sőt, az is lehet, hogy ő fogja legjobban bánni az egészet, amikor egy olyan foglalkozást vagy állást választana, amit nem űzhetnek olyanok, akikről tiszta véletlenül ilyen képek kerültek fel a netre...

Én nem úgy vettem i, hogy most lenne a lánynak párja, de lehet, hogy én olvastam figyelmetlenül.

2010. febr. 12. 11:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó!

A lánynak van párja, méghozzá a kérdező srác!

" Nagyon jól érzem magam vele, kavartunk is már eléggé..", " igy már legszivesebben elküldeném a francba."

Tehát van neki barátja! és akkor is erkölcstelen, ha ilyeneket csinál, függetlenül attól, hogy van-e neki barátja vagy nincs!

2010. febr. 12. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:
42%
képmutató, hamis értékeket mutató nők, akik ösztönszerűen tudják, hogy mi az amitől vonzani fogják a férfiakat, de emögött valójában semmi érték nincs bennük. 0:13 voltam
2010. febr. 13. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!