Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, és most derült ki: egy rossz k*rva. Mit tehetnék most?
"Hogy lehet valaki jó ember, aki a testét mutogatja másoknak?"
Miért ne lehetne? Az égvilágon semmi összefüggés nincs a kettő között. Rossz ember az, aki árt másoknak. Lehet, hogy valaki mutogatja magát, aztán kimegy hajléktalanokat segíteni, akkor ő most nem jó ember? Ugyan már... Az más kérdés, hogy a kérdező számára ez a viselkedés elfogadható-e. Ha nem, az érthető. De ettől még ne rosszemberezzünk le valakit egyetlen információ alapján.
Egyáltalán nem biztos, hogy nem fog változni. Sőt, az is lehet, hogy ő fogja legjobban bánni az egészet, amikor egy olyan foglalkozást vagy állást választana, amit nem űzhetnek olyanok, akikről tiszta véletlenül ilyen képek kerültek fel a netre...
Én nem úgy vettem i, hogy most lenne a lánynak párja, de lehet, hogy én olvastam figyelmetlenül.
Utolsó!
A lánynak van párja, méghozzá a kérdező srác!
" Nagyon jól érzem magam vele, kavartunk is már eléggé..", " igy már legszivesebben elküldeném a francba."
Tehát van neki barátja! és akkor is erkölcstelen, ha ilyeneket csinál, függetlenül attól, hogy van-e neki barátja vagy nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!