Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, és most derült ki: egy rossz k*rva. Mit tehetnék most?
én is jártam már így, de sajnos a mai tizenévesek ilyenek, gondolom 15-16 éves lehetsz(?) sok olyan lányt találhatsz.
lehet megkellene próbálnod kicsit, finoman elküldeni a franba, hogy félreismerted.. utána neked is könyebb lenne.
Nem kell elfogadnod, ha sérti az ízlésedet.
Megteheted, hogy elfogadod, ha akarod.
Elképzelheted, ahogy dülledt szemmel erőlködik a vécén, akkor könnyebb elfelejteni. :-)
00:54 - Ha ez poén, és nem értettem, bocsi. Ha nem poén, Te hogy neveznél egy ilyen lányt? Soha nem találkozott azzal az emberrel, akinek mutogatja magát? Sosem fog. Érted ezt?
01:03 - Nnna ezt nem értettem, fejtsd ki bővebben.
én ugyan nem az vagyok, akit megkértél, hogy fejtse ki, de azért megpróbálom =)
sok embernél (nem csak lányoknál) van az, hogy ismerkedés előtt értelmesnek, különlegesnek mondja és mutatja magát, de mikor összejössz vele kiderül, hogy semmi sem igaz abból, amit mutatott magából, csak egy szerepet játszott. én fiúval jártam így, érzékenynek, műveltnek és odaadónak mutatta magát 2 hét alatt kiábrándultam belőle, és a mai napig ha csak megemlítenek a közelében fülét farkát összehúzza, hogy én őt nagyon utálom, és ez így is van, hiába szerettem anno nagyon.
Ugyan, kérlek....! Hogy lehet valaki jó ember, aki a testét mutogatja másoknak?
Figyelj, a te helyedben én gyorsan elküldeném ezt a lányt, mert nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele! A mai lányok (legyen az tini, vagy fiatal) nagyon szeretik mutogatni magukat, annyira is, ami szerintem nem tartozik másra, csak rád és a párodra! Lehet prűdnek vagy maradinak nevezni, de ez lenne a normális! ha én férfi lennék és én tudom, hogy az a lány, akit választottam már vagy 10-en végig mentek rajta tuti nem kellene! Mi ez, hogy járok valakivel 2 hétig, lefekszem vele, aztán szakitunk... jöhet a következő??? és hogy mutogatja magát kamerán keresztül....lehet nem kap érte pénzt, de nekem ugyanazt jelenti. Szerintem itt egyikőnk sem örülne, ha a párja ezt csinálná, legyen szó férfiről vagy éppen nőről! Dobd a lányt, nem vagy még elkésve semmiről, azért akadnak még normális lányok is, akik úgy gondolkodnak, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!