Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza?
Megőrülök, úgy hiányzik, de teljes mértékben megszakította velem a kapcsolatot. Ha írok neki, semmi mást nem képes hajtogatni, hogy "nekem te nem létezel többé - még egy üzenet, és töröllek az ismerőseim közül".
Mindemellett tudom (és tényleg!), hogy én is hiányzom neki. Olyan vagyok számára, mint dohányosnak a cigaretta, aki éppen le akar róla szokni, csak most egy kicsit nagyobb volt az elhatározás.
Ráadásul nem fiúként szeretném őt visszakapni, hanem csak barátként. Nem bízik bennem.
Amit tettem, inkább csak egy amolyan utolsó csepp volt a pohárban. Szóra sem érdemes dolog.
Legjobb barátok voltunk 2 éven keresztül, minden nap beszélgettünk. Imádott engem, de nem volt belém szerelmes. Az aszimmetrikus viszonyból volt elege.
Amit tettem, inkább csak egy amolyan utolsó csepp volt a pohárban."
megcsaltad?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!