Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet? (szakítás oka lent)
A barátnőm szakított velem, mert más településen lakunk és én nem tudok át menni és ő se a suli miatt. Másik ok: azt mondta hogy én naponta azzal el intéztem hogy annyit mondtam neki hogy: szeretlek.
Arra gondoltam veszek neki valami ékszert..de ha arra gondolna hogy ezzel meg akarom venni?
Valakinek valami más ötlet? Előre is köszönöm a válaszokat.
Hát, ha a nő szakított... egy ékszer nem oldja meg. Kell neki a minőségi kapcsolat, a közös pillanatok sokasága. Nem olyan fajta, akinek a távkapcsolat menne. El kell fogadni, ne akard megváltoztatni.
Nekem annó volt egy elég komoly kapcsolatom, középiskolás koromban. Imádtam a lányt, ő is engem. De akkoriban az 550 kilométer és két határ igen nagy problémát jelentett. Szakított és nehezen, de elfogadtam. Nem foszthattam meg attól, hogy olyas valakit szeressen, aki a közelében tud lenni mindig. Te se tedd, szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!