Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszeretnék változni, vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszeretnék változni, vélemény?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy sok lány gyűlöl szid.Mindezt azért mert viszonyunk volt és nem akartam tőlük semmi komolyat.Szeretnék ezen változtatni,1 hónapja összejöttem egy gyönyörű lánnyal,de rettentően unom.Igyekszem nem megcsalni és tényleg megkomolyodni,de ha meglátok egy ismeretlen lányt aki tetszik,csak arra gondolok,hogy milyen jó lenne vele az ágyban.Komoly kapcsolatom (számomra komoly) egyszer volt,4 éve egy 5 hónapos kapcsolat,ahol a lány megcsalt,azóta vagyok ilyen....Ez normális ?

Nem is bízom a nőkben igazán,de ez már nem állapot,hogy mindegyik csak a szexre kell és nem tudom értékelni azt,hogy szeret...esetleg ötletek,hogy változtassak ezen ?

20/f

2015. febr. 16. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Pacsi testver engem egyszer szivatott meg egy lany. Azotta is dugom es ott hagyom a fenebe... Majd lesz olyan aki igazan meg fog tudni fogni.
2015. febr. 16. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Megy a zöld pacsi :D Viszont furdal a lelkiismeretem néha...
2015. febr. 16. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy a hozzád hasonlóknak egyedül kéne lenniük. Ezzel a hozzáállásoddal csak azt éred el, hogy egyre több olyan lány lesz, aki lesérül, mint te és később tojnak bele a kapcsolataikba és olyanokká válnak, mint az a lány, aki megcsalt téged. Nem kell ragaszkodnod egy olyan kapcsolathoz, ami nem elégít ki, vagyis szakíthatsz...
2015. febr. 16. 23:37
 4/4 A kérdező kommentje:
De azért vagyok vele,hogy hátha megszeretem.Ő részéről mindenképp szerelem van,ezt a legjobb barátnőjétől tudom,meg ő is vallott már szerelmet nekem szóval...hátha
2015. febr. 16. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!