Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
2 honapja járok a pasimmal.Ő már fülig szerelmes és komolyan gondolja ezt az egészet, de én nem vagyok szerelmes.ha viszont dobom akkor bánni fogom, örökre. mit tegyek? maradjak vele és talán megszeretem 1szer? (komoly válaszokat kérek)
2010. febr. 11. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Döntsd el hogy szereted-e és menni fog minden.
2010. febr. 11. 21:54
 2/8 Futurare ***** válasza:
100%

A szerelem nem ilyen? Nem fog kopogtatni, ha megjön.

Ha nem bírod elengedni 2 hónap után, akkor lehetséges, hogy már szerelmes vagy.

M.H.

2010. febr. 11. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a jelenlegi barátommal "összejöttem" (kicsit a lényegre tértünk, de nem volt szex, csak olyan petting szerűség), akkor én se szerettem igazán, csak vonzódtam hozzá. Aztán ahogy teltek a hónapok, éreztem, hogy többet jelent nekem, mint egy kis "alkalom".

Ez lassan 2 éve volt. Ő az első szerelmem és vele vesztettem is el. De nem bántam meg, nagyon szeretem!

25/L

2010. febr. 11. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Probáljátok meg...most még időbe vagy de ha ő talál valakit magának te meg nem,vagy ha találsz is valakit aki nem fog "úgy" igazán szeretni 1 ÉLETRE bánni fogod..és ezt tapasztalatból mondom.
2010. febr. 11. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
mindenféleképpen próbáljátok meg mert lehet nem tudod mit veszítesz lehet egy életre szólót veszítesz el!!! értékeld mind azt amit érted tesz és megtenne!
2010. febr. 11. 23:30
 6/8 A kérdező kommentje:
csak itt az van h már a házasság is szoba került.és ha nem szeretem meg? és én attol félek h ojanhoz megyek akit nem szeretek.
2010. febr. 11. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Hova házasodnál, mikor még írni se tudsz rendesen? :/

Amúgy kérdésre válaszolva (ami szerintem fake.. mivel 2 hónap után nem valami esélyes, hogy megkérjék akárki kezét is, főleg úgy, hogy tudja, hogy nem szereted...) 2 hónap alatt már ki kell alakulnia valami érzésnek, amiből tudni fogod, hogy van-e esély arra, hogy valaha is beleszeress a párodba. Ha viszont erről még 2 hónap után sincs fogalmad, akkor nincs miről beszélni és te is tudod mit kell tenned.

2010. febr. 12. 00:24
 8/8 anonim ***** válasza:
23:30 vagyok ismét.. a kérdésben nem tüntetted fel a korokat ha lennél kedves..:) egyébként meg az h 2 hónap után erről témázgattok jó igaz korai de ezzel is próbálná kimutatni hogy mennyire szeret és hogy tényleg fontos vagy neki! Üljetek le és beszéljétek meg! ennyit igazán megérdemel! sok szerencsét:)
2010. febr. 12. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!