Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nagymenő pasinak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nagymenő pasinak miért nincs csaja?

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
milyen? 9.es pöc...sgép
2015. febr. 16. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy normális csaj meg nem fog szoba se állni velük mert messziről látszik rajtuk hogy kicsodák.
2015. febr. 16. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:

- nem akar kötöttséget, vannak csajai több is, de azok nem a csajai, úgy hívják numera, strigula, 1 éjszakás kaland, trófea, ürítésre használt segédeszköz

- kiöregedett és már nem kell a nőknek

- nem tudja megfizetni

2015. febr. 16. 22:02
 14/17 anonim ***** válasza:

csajozos kedvem kedves 11es:)

és normális csajokat is be lehet fűzni ;)

2015. febr. 17. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig akit be lehet "fűzni" egy ilyennek az nem normális. Én normális nőnek tartom magam és már tizenéves koromban is herótom volt a magamutogatós, felvágós és beképzelt pasikból akik azt se tudják, hogy mi az a felelősség. Tegyük hozzá a hasonló típusú csajokkal se beszéltem soha. Tény hogy egyes "csajok" csak egy éjszakát érnek. De most másról volt szó.
2015. febr. 17. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:
tuti téged is be tudnálak fűzni. hidd el. azt adom elő magamból neked, hogy azt hidd én jófiú vagyok;)
2015. febr. 17. 22:51
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös te még sosem élveztél el. Egy jófiútól nem biztos, hogy megkapod. 9-es a kiélés és a kiégés ugyanaz a szó a magyar nyelvben.

--Aki nagymenőnek látszik, de nincs csaja, az vagy csak annak látszik, de nem képes nőkkel győztest beszélgetést folytatni- én is ilyen vagyok- és ezért nem népszerű a populáció 65%-a szerint. Lehet, hogy pl. jól néz ki, jó állása van, de ennek ellenére sincs önbizalma. Azért a legtipikusabb eset az, hogy csak úgy melózgat valamit, menőn viselkedik közösségben, de mondjuk arrogáns. Vagy tapintatlan-- elég egyszer tökvéletlen megbántani egy csajt fájó módon. Van, aki pedig még nem döntötte el, hogy milyen is szeretne igazából lenni. Az igazi nagymenőt pedig hosszű évek alatt az igazi barátnői teszi olyan emberré, amilyet értékesnek nevezünk. Egyszóval lányok, legyetek kedvesek!

2016. jan. 25. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!