Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyünk, ha a kiszemeltünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk, ha a kiszemeltünk "mindenkivel flörtölős" típus?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Az ilyenekről az a véleményem hogy ha sikerül is összejönni vele, utána ugyan ezt fogja csinálni. Nem éri meg
2010. febr. 17. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs; próbálom, kicsit humorosan: "flörtöld meg", ahányszor jólesik, aztán kérdezd meg tőle, meddig tartana ki veled? Ha azt mondja: még 1-2 hétig, akkor "flörtölj" vele tovább, ha jólesik, aztán úgyis szétmentek. A 18 éves fiam tette fel nekem ezt a kérdést november elején. Azóta együtt vannak, aminek örülök, mert a kislány 17 múlt, csinos, kedves intelligens. Sztem az irigyei terjesztették róla a negatívot.

Hello

2010. febr. 17. 16:01
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi,de sajnos pont olyan srácot fogtam ki,aki haggya,hogy mindenki behódoljon neki,szóval hülyíti a csajokat és közben egyikükkel sem akar komolyabb kapcsolatot kialakítani...sajnos belészerettem.
2010. febr. 20. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos ugyanebben a cipőben járok :'(
2010. febr. 25. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
beszélj vele. mondd el neki(ha még nem tudja),hogy mit érzel,de őszintén. ne dadogj,mert akkor nem fog komolyan venni! tudom hogy nehéz.
2010. febr. 25. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem nehéz lehetetlen. Ha mindenkivel flörtöl az azt jelenti, hogy igazán senkit nem vesz komolyan. Megeshet, hogy bevallassz mindent és a szemedbe röhög . . .
2010. febr. 25. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Keres valaki mást, ne hagyd hogy megbántson!!
2010. febr. 25. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
élvezd ki! semmi sem tart örökké. addig is flörtölgess vele, érezd jól magad, és majd úgyis jön valaki, aki pont tökéletes lesz...
2010. febr. 26. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok!
2010. febr. 26. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:

És én is így vok vele..

Minden buliba kb mást szédít,de már megszerettem:(

2010. márc. 7. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!