Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Férfiak! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök napi szinten egy másik sráccal beszélne telefonon órákig? Akár éjjel és hajnalban is.

Figyelt kérdés
És ezen kívül facebookon is napi szinten kommunikálnak.
2015. febr. 15. 22:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ilyenről nem lenne szó, mert ilyen csaj nem lenne sokáig a barátnőm. :D Ostoba.
2015. febr. 15. 22:36
 12/23 A kérdező kommentje:

Attól függ mi számít titokban csinálásnak... Nem jelenti be külön, hogy mikor beszéltek. Ha rákérdezek, hogy szoktak-e beszélni, azt mondja, hogy nem, mert neki a "szoktak beszélni" azt jelenti, hogy legalább heti többször...

Csakhogy megnéztem a híváslistát, és amire azt mondja, hogy 2 hetente 1x beszélnek, az inkább napi többszöri alkalom, még hajnali 2kor és 4kor is akár. Ezen kívül még facebook és viber...

Ezt egy kicsit túlzásnak érzem. Ő meg fel van háborodva ezen.

2015. febr. 15. 22:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Ez nekem se tetszene. Veled beszél ennyit összesen?
2015. febr. 15. 22:44
 14/23 anonim ***** válasza:
Lehet itt te vagy a fölösleges 3.
2015. febr. 15. 22:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Választás elé nem állíthatod, mert megsértődik, hogy milyen alapon tiltod el másoktól. Én a magam részéről egyáltalán nem szólnék hozzá, hagynám, hogy szépen lassan elfelejtsen, miközben oly sokat cseverészik a másik sráccal. Előbb-utóbb úgyis az lenne a vége, hogy teljesen kiszeretsz belőle emiatt.
2015. febr. 15. 22:50
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb vedekezes a tamadas.. :|
2015. febr. 15. 22:51
 17/23 A kérdező kommentje:

Szóval ha egy pasi nem viselné el ezt a barátnőjétől, akkor egy nő miért viselje el, ha a barátját egy másik városban élő csaj, aki nem gyerekkori barátja, napi szinten többször hívogatja, mert ő ingyen beszél...és akár hajnalban is felhívja. Persze csak amikor egyedül van otthon. Aztán lehet, hogy amikor nem egyedül, akkor is hívja, csak a telefon le van halkítva addig...

Állítólag csak barátok. És a csajnak van pasija, akiről semmi infó vagy kép nincs facebook-on, pedig a csaj mindenről tesz ki képet, még szinte arról is, ha keresztbe áll a fing benne.

Azért így írtam ki a kérdést, mert egyébként csak női hisztinek tűnne az egész.

2015. febr. 15. 22:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

hogy a fa*szba lehet valakinek annyi szabadideje, hogy órákig beszéljen egy másik emberrel?

szerintem ez szakító ok lenne! bármilyen jó barát is legyen az a srác, velem beszélje meg a dolgait ne vele!

2015. febr. 15. 23:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lerántottad a leplet:DDDD

neked se kell elviselned:D

2015. febr. 15. 23:01
 20/23 A kérdező kommentje:
Én sem tudom hogyan van ennyi ideje. Mert velem nem beszél ennyit. Még fele ennyit sem.
2015. febr. 15. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!