Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök napi szinten egy másik sráccal beszélne telefonon órákig? Akár éjjel és hajnalban is.
Attól függ mi számít titokban csinálásnak... Nem jelenti be külön, hogy mikor beszéltek. Ha rákérdezek, hogy szoktak-e beszélni, azt mondja, hogy nem, mert neki a "szoktak beszélni" azt jelenti, hogy legalább heti többször...
Csakhogy megnéztem a híváslistát, és amire azt mondja, hogy 2 hetente 1x beszélnek, az inkább napi többszöri alkalom, még hajnali 2kor és 4kor is akár. Ezen kívül még facebook és viber...
Ezt egy kicsit túlzásnak érzem. Ő meg fel van háborodva ezen.
Szóval ha egy pasi nem viselné el ezt a barátnőjétől, akkor egy nő miért viselje el, ha a barátját egy másik városban élő csaj, aki nem gyerekkori barátja, napi szinten többször hívogatja, mert ő ingyen beszél...és akár hajnalban is felhívja. Persze csak amikor egyedül van otthon. Aztán lehet, hogy amikor nem egyedül, akkor is hívja, csak a telefon le van halkítva addig...
Állítólag csak barátok. És a csajnak van pasija, akiről semmi infó vagy kép nincs facebook-on, pedig a csaj mindenről tesz ki képet, még szinte arról is, ha keresztbe áll a fing benne.
Azért így írtam ki a kérdést, mert egyébként csak női hisztinek tűnne az egész.
hogy a fa*szba lehet valakinek annyi szabadideje, hogy órákig beszéljen egy másik emberrel?
szerintem ez szakító ok lenne! bármilyen jó barát is legyen az a srác, velem beszélje meg a dolgait ne vele!
Hogy lerántottad a leplet:DDDD
neked se kell elviselned:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!